Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΝΙΩΠΑΣ / ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ MASTERS ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗΣ



Νιώπας και Παπαδημητρίου το χρυσό και μήνυμα για Αλεξιάδη, Καββαδά
  Η ομάδα εθνικού σχεδιασμού, Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου κατέκτησε την πρώτη θέση στην Πρεμιέρα των τουρνουά Masters Beach Volley 2015, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στην Καρδία Θεσσαλονίκης.
 Οι Θεσσαλονικείς διεθνείς αναμένεται να… απονείμουν τα χρυσά μετάλλια στους Στράτο Καββαδά και Αλέξανδρο Αλεξιάδη, οι οποίοι παραμένουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γιώργος Παπανικολάου».

Οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου επικράτησαν άνετα την Κυριακή το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Avant Garde Sports Club» των Ανδρόνικου Βανδώρου και Γιάννη Χαριτωνίδη στον τελικό της διοργάνωσης με 2-0 σετ (21-15, 21-14).

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου σημείωσε: «Είμαστε μια νέα ομάδα, και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρώτο τουρνουά Masters που έγινε στην Θεσσαλονίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον συμπαίκτη μου, Δημήτρη». Και πρόσθεσε: «Είμαι εκτός από χαρούμενος και συγκινημένος αυτήν την στιγμή για την κατάκτηση αυτού του τίτλου. Τα μετάλλια αυτά θα μεταφερθούν αμέσως στο νοσοκομείο και θα δοθούν στα παιδιά, γιατί είναι αυτοί που αξίζουν να τα φορέσουν, καθώς δίνουν την δική τους μάχη την τελευταία εβδομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν».

«Κλείνοντας» αναφέρθηκε στους στόχους του ελληνικού διδύμου λέγοντας: «Στόχος μας σε κάθε τουρνουά είναι να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Φυσικά στοχεύουμε επίσης στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με το πρώτο βήμα να έχει γίνει σήμερα. Παράλληλα θα προετοιμαστούμε για τους αγώνες που ακολουθούν εκτός Ελλάδας».

*Μετά τις απονομές των μεταλλίων όλα τα παιδιά φωτογραφήθηκαν φορώντας τα μπλουζάκια που ανέγραφαν: «Στράτο, Άλεξ you will WIN»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...