Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΑΝΤΡΩΝ ΤΩΝ 1ων ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Η Γερμανία με τον Ρομπέρτο Πιάτσα στο προπονητικό της τιμ επιβλήθηκε με 3-1 σετ επί της Βουλγαρίας του Ζελιάσκοφ στον τελικό των Ευρωπαϊκών Αγώνων.

Το χρυσό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού κατέκτησε στο βόλεϊ ανδρών η Γερμανία. Τα "πάντσερ" επιβλήθηκαν με 3-1 σετ επί της Βουλγαρίας με τον Φρομ να είναι σε μεγάλη ημέρα και να σταματά στους 21 πόντους.

Σε αυτή την αναμέτρηση είχαμε και μία μάχη των πάγκων που θα την δούμε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.
Βοηθός του Χέινεν στον πάγκο της Γερμανίας είναι ο Ρομπέρτο Πιάτσα ο οποίος την επόμενη περίοδο θα είναι πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ στη Βουλγαρία πρώτος προπονητής είναι ο Νίκι Ζελιάσκοφ που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ.
Η Γερμανία ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παρά το γεγονός ότι η Βουλγαρία πήρε το τρίτο σετ με 31-29 οι παίκτες του Χέινεν είχαν την ψυχραιμία για να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τέταρτου σετ που τους έδωσε τη νίκη.
Βουλγαρία - Γερμανία 1-3
Τα σετ: 16-25, 18-25, 31-29, 21-25
Βουλγαρία (Ζελιάσκοφ): Γκ. Μπρατόεφ 2, Γκότσεφ 12, Τσερνοκόζεφ 6, Β. Μπρατόεφ 12, Ζελιάσκοφ 8, Νικόλοφ 14, Αλεκσίεφ 11
Γερμανία (Χέινεν, Πιάτσα): Φρομ 21, Καλιμπέρντα 12, Μπέμε 11, Σοπς 17, Κάμπα 1, Αντρέι 4, Μπρόσογκ 2
sport24.gr



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...