Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

2οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΑΛΛΑΣ - ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΚΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΟ

by

Ζωντανή την παράδοση που θέλει την Ελλάδα να κατακτά μετάλλιο σε όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κράτησε η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών στο Πόζναν της Πολωνίας.
Η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών με τους Γιάννη Χρήστου - Γιώργο Τζιάλλα - Διονύση Αγγελόπουλο - Γιάννη Τσίλη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό της Κυριακής επαναλαμβάνοντας τον ίδιο θρίαμβο με το Βελιγράδι στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό ένα χρόνο πριν.
Η ελληνική βάρκα αν και ξεκίνησε στην 4η θέση κατάφερε να ανεβάσει ταχύτητα στα τελευταία χίλια μέτρα και να ανεβεί στο βάθρο κατακτώντας το 8ο μετάλλιο στα οκτώ Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έχει κατεβάσει η Ελλάδα ανάλογο πλήρωμα.
Στην πρώτη θέση ήταν η Μεγάλη Βρετανία και στην 3η η Λευκορωσία που τερμάτισε εκατοστά πίσω από την ελληνική βάρκα
Η δεύτερη ελληνική συμμετοχή σε τελικό στο Πόζναν , η δίκωπος άνευ ελ βαρών των ανδρών με τους Γιώργο Κόνσολα και Γιάννη Πέτρου πήρε την 5η θέση μετά από ένα συναρπαστικό τελικό.
Τέσσερα ακόμη πληρώματα πήραν μέρος στους μικρούς τελικούς του Ευρωπαικού πρωταθλήματος. Το διπλό σκιφ των γυναικών με τους Σοφία Ασουμανάκη-Κατερίνα Νικολαϊδου πηραν την 1η θέση και ήταν 7ες στην γενική , όπως και ο Παναγιώτης Μαγδανής στο σκιφ ελ βαρών. Το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών με της Αμαλία Τσιάβου-Γεωργία Δημάκου πήραν την 3η θέση και την 9ηστη γενική ενώ το αντίστοιχο πλήρωμα των ανδρών με τους Σπύρο Γιάνναρο-Στέφανο Ντούσκο ήταν 6οι και 12οι στη γενική.
sportsland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...