Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ήταν πολύ όμορφα χθες στην τελευταία για τη φετινή περίοδο, εκδήλωση του τμήματος βόλει του συλλόγου μας.
Μπορεί η βροχή, να μας το χάλασε λίγο, μπορεί οι κουβέντες να περιστράφηκαν γύρω από το φλέγον θέμα που ζούμε, αλλά ο αρκετός κόσμος που ήταν παρών, ευχαριστήθηκε, από τη στιγμή που το φαγητό ήταν άφθονο και εξαιρετικό, το ψήσιμο του μαστροΝικόλα άψογο, οι μπύρες και τα αναψυκτικά έφευγαν με ταχύτατους ρυθμούς, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, ότι εμείς οι έλληνες, μπορούμε να τα βγάζουμε πέρα, από τις πιο δύσκολες καταστάσεις.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους χορηγούς της εκδήλωσης μας, ψητοπωλείο ΜΑΜ ΤΣΙΤΣΙ, κρεαταγορά Δραπετσώνας ΨΑΡΡΟΣ και την καφετέρια WHY NOT, για την προσφορά των κρεατικών και μπυρών που προσέφεραν.
Ραντεβού στην επόμενη συνάντηση μας, ελπίζοντας χωρίς έξωθεν προβλήματα.
Βέβαια, δε θα μπορούσαμε να μην απευθύνουμε ένα πολύ μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ, στο συντονιστή της εκδήλωσης, το μέλος της επιτροπής πετοσφαίρισης του συλλόγου μας Νίκο ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ, ο οποίος προετοίμασε και έκανε τα πάντα για την επιτυχία της και τα κατάφερε απόλυτα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...