Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ STAR VOLLEY ACADEMY ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΒΟΛΕΙ

Web TV


Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 μια ακόμη σημαντική υπηρεσία προστίθεται στο "πακέτο" των υπηρεσιών που εξασφαλίσαμε για την υποστήριξη των αθλητικών δράσεων του αθλητικού σωματείου ΔΑΣ Δραπετσώνας και αφορά τη διαδικτυακή τηλεοπτική κάλυψη αγώνων volley μέσω Web TV.
   
Συγκεκριμένα σε συμφωνία με συγκεκριμένο επώνυμο φορέα με τον οποίο θα συνεργαστούμε για τον οποίο θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες το προσεχές διάστημα, θα μεταδοθούν 30 αγώνες των αγωνιστικών ομάδων των αθλητικού σωματείου ΔΑΣ Δραπετσώνας (4 αγώνες το μήνα) σύμφωνα με το πάρα κάτω πρόγραμμα:
-  Ενας (1) εντός έδρας αγώνας της γυναικείας ομάδας κάθε μήνα
-  Ενας (1) εντός έδρας αγώνας της ανδρικής ομάδας κάθε μήνα
-  Δύο (2) εντός έδρας αγώνες των ομάδων υποδομών κάθε μήνα (εκ περιτροπής ώστε να μεταδοθούν αγώνες ΟΛΩΝ των ομάδων υποδομών.
Ολοι οι αγώνες θα καλύπτονται με δημοσιογραφική κάλυψη (τηλεοπτική μετάδοση - σχολιασμός) και θα αναρτώνται την επόμενη ημέρα στο διαδικτυακό κανάλι του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας στο YouTube.
Στον κόσμο των μέσων και της επικοινωνίας θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμνο απο οποιονnδήποτε "τόπο" και σε οποιονδήποτε "χρόνο" να μπορεί να παρακολουθεί και συνδέεται με τους πρωταγωνιστές και το αποτέλεσμα αυτής της πολύ σημαντικής προσπάθειας.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται απο ελάχιστους αθλητικούς συλλόγους στην Ελλάδα και αποτελεί ένα σημαντικό μέσο προβολής και επικονωνίας προς τους χορηγούς της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY και της προσπάθειας που υποστηρίζουν.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν το προσεχές διάστημα.
Ελπίζουμε να απολαύσετε εσείς και οι οικογένειές σας ομορφους αγώνες στους οποίους πρωταγωνστές θα είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας και του συλλόγου.

Ασφάλιση αθλητών


Στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών ακαδημιών, το πλαίσιο μιας σύγχρονης Ακαδημίας απαιτεί μια εκ των προτέρων προσέγγιση όσον αφορά την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών ασφάλισης των νεαρών αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας.
Σε αυτη την κατεύθευνση και μετά απο διεξοδική έρευνα της αγοράς και των διαθέσιμων επιλογών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι ΟΛΟΙ οι αθλητές και οι αθλήτριες των υποδομών (σε όλες τις αναπτυξιακές ομάδες της Ακαδημίας) του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας, θα έχουν πρωτοβάθμια ασφαλιστική καλυψη για την περίοδο 2015-2016 μέσω της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το ποσό προέρχεται απο χορηγική υποστήριξη της μεγάλου αυτού ασφαλιστικού φορέα ο οποίος"αγκάλιασε" την προσπάθεια αυτή απο την πρώτη στιγμή και ΔΕ θα επιβαρύνει οικονομικά τους γονείς των αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας και του αθλητικού συλλόγου. Σύντομα θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες και οδηγίες.
Η παροχή αυτή εντάσσεται στο "πακέτο" υπηρεσιών που δημιουργήσαμε για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας αλλά και τις οικογένειές τους ώστε να είναι σε θεση (κατά το μέτρο του δυνατού και του εφικτού) να απολαμβάνουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ προνόμια και παροχές που προσφέρονται στον επαγγελματικό αθλητισμό.
Προσπαθώντας να εξασφαλίσουμε τα υψηλά standards των μεγάλων Ακαδημιών του εξωτερικού στους αθλητές και τις αθλήτριες των αθλητικών συλλόγων που έχουν μια στρατηγική σχέση συνεργασίας με την Πρότυπη Ακαδημία STAR VOLLEY, είμαστε ευτυχείς που μια ακομη σημαντική παροχή προστίθεται στο "καλάθι" των σημαντικών παροχών που προσφέρονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ για τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας.


Ηλεκτρονικό Κατάστημα


Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό (business plan) ο οποίος καλύπτει περίοδο 3 ετών προβλέπεται η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος αγορών (e-shop) για την προμήθεια αθλητικού υλικού πρώτης ζήτησης για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY και τις οικογένειές τους σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.
Ενδεικτικά ορισμένα είδη που μπορούν να αποτελούν αντικείμενο αγορών με ειδικές εκπτωτικές τιμές είναι τα πάρα κάτω:
-  Επιγονατίδες, tapes κλπ.
-  Μπλουζάκια προπόνησης
-  Κάλτσες
-  Αθλητικά παπούτσια κλπ.
Η παραγελία θα γίνεται on-line και η παράδοση θα γίνεται στο γήπεδο αυστηρά και ΜΟΝΟΝ με αντικαταβολή ώστε να μήν τίθενται θέματα πίστωσης ή πρόσθετων εξόδων.
Ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος της Ακαδημίας βρίσκεται στο τελικό στάδιο σχεδιασμού αλλά η υλοποίηση του εν λόγω έργου θα γίνει λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Πρόκειται για μια σημαντική υλοποίηση έργου το οποίο θα αποφέρει οικονομικά εκπτωτικά οφέλη στους αθλητές και τις αθλήτριες της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY και τις οικογένειές τους ενώ θα υπάρξουν ευκαιρίες προσφορών απο stock out προιόντων απο αρκετές επώνυμες εταιρείες.

Ιατρική φροντίδα


Στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών ακαδημιών, το πλαίσιο μιας σύγχρονης Ακαδημίας απαιτεί μια εκ των προτέρων προσέγγιση όσον αφορά την κάλυψη των στοιχειωδών ιατρικών αναγκών των νεαρών αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας.
Σε αυτη την κατεύθευνση και μετά απο διεξοδική έρευνα της αγοράς και των διαθέσιμων επιλογών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι ΟΛΟΙ οι αθλητές και οι αθλήτριες των υποδομών (σε όλες τις αναπτυξιακές ομάδες της Ακαδημίας) του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας, θα έχουν πρωτοβάθμια ιατρική καλυψη για την περίοδο 2015-2016 μέσω μεγάλου ιατρικού φορέα τον οποίο πολύ σύντομα θα ανακοινώσοουμε επίσημα.

Το ποσό προέρχεται απο χορηγική υποστήριξη της μεγάλου αυτού νοσοκομειακού φορέα ο οποίος"αγκάλιασε" την προσπάθεια αυτή απο την πρώτη στιγμή και ΔΕ θα επιβαρύνει οικονομικά τους γονείς των αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας και του αθλητικού συλλόγου. Σύντομα θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες και οδηγίες.
Η παροχή αυτή εντάσσεται στο "πακέτο" υπηρεσιών που δημιουργήσαμε για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας αλλά και τις οικογένειές τους ώστε να είναι σε θεση (κατά το μέτρο του δυνατού και του εφικτού) να απολαμβάνουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ προνόμια και παροχές που προσφέρονται στον επαγγελματικό αθλητισμό.
Προσπαθώντας να εξασφαλίσουμε τα υψηλά standards των μεγάλων Ακαδημιών του εξωτερικού στους αθλητές και τις αθλήτριες των αθλητικών συλλόγων που έχουν μια στρατηγική σχέση συνεργασίας με την Πρότυπη Ακαδημία STAR VOLLEY, είμαστε ευτυχείς που μια ακομη σημαντική παροχή προστίθεται στο "καλάθι" των σημαντικών παροχών που προσφέρονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ για τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας.


Κάρτα μέλους


Στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών ακαδημιών, δημιουργήσαμε μια Κάρτα Μέλους για τους γονείς των αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας.


Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση και τα προνόμια της Κάρτας Μέλους.


Σεμινάρια


Το έργο που απο κοινού έχουμε αναλάβει να υλοποιήσουμε με τη διοίκηση του αθλητικού σωματείου ΔΑΣ Δραπετσώνας, είναι ένα απο τα σημαντικότερα που έχουν προδιαγραφεί στο χώρο του ερασιτεχνικού volley στην Ελλάδα και βασίζεται στη φιλοσοφία ανάπτυξης μεγάλων ακαδημιών του εξωτερικού χωρίς να αγνοεί τις ιδιαιτερότητες και τις απαραίτητες προσαρμογές που χρειάζεται να γίνουν για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της Ελληνικής πραγματικότητας.
Στην ουσία αυτό που η Πρότυπη Ακαδημία και ο αθλητικός σύλλογος προτείνουν είναι ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο διαχρονικής ανάπτυξης (long term operational model) στο χώρο των υποδομών volley.
Στην προσπάθεια αυτή να δημιουργηθεί "κουλτούρα" αθλητή / αθλήτριας υψηλών προδιαγραφών δε θα ήταν δυνατόν να απουσιάζει η ενδυνάμωση των νεαρών αθλητών και αθλητριών σε βασικούς τομείς αθλητικής καλιέργειας που οδηγούν σε μια ολοκληρωμένη αθλητική προσωπικότητα όπως είναι ο τομέας της εκπαίδευσης.
Επαγγελματιές εκπαιδευτές της Eutrain αλλά και άλλοι εισηγητές, διοργανώνουν για τους αθλητές και αθλήτριες αλλά και τους γονείς και κηδεμόνες τους μιας σειρά σεμιναρίων με απολύτως εξειδικευένα θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος και προσωπικής ανάπτυξης που κρίνονται υποστηρηκτικά και ενισχυτικά στον αθλητισμό και τα οποία στοχεύουν στην ευρύτερη ανάπτυξη της προσωπικότητας των νεαρών αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας. Ενδεικτικά αναφέρονται ορισμένα απο αυτά:
-   Βασικά Διαιτησίας – Κανονισμοί – Συμπεριφορές.
-   Βασικό πλαίσιο συνεργασίας Εφόρων - Υποχρεώσεις και συμπεριφορές.
-   Δημιουργία κουλτούρας «νικητή» σε μια αγωνιστική ομάδα (team building).

-   «Ευ αγωνίζεσθαι»  - Αποδεικνύοντας το Fair Play στον αγώνα.
-   Διαφορετικότητα (anti-racism) και ενσωμάτωση.
-   Προστατεύοντας τον αθλητη (anti-doping).
-   Διαχείριση άγχους κατά τη διάρκεια του αγώνα (stress management).
-   Διαχείριση συγκρούσεων (conflict management) και πολλά άλλα !



Συνεργασία με Ακαδημίες


Η διασύνδεση με μια από τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες Αναπτυξιακές Ακαδημίες στην Ελλάδα, αποτελεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία για να εμβαθύνουμε διαρκώς στον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό και τη διοίκηση του αθλητικού έργου (sports management).

Μέσω των συνεργασιών αυτών, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι με στόχο σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταξιωθεί η Πρότυπη Ακαδημία ως μια από τις καλύτερες Αναπτυξιακές Ακαδημίες Volley στην Ελλάδα η οποία θα δημιουργήσει και θα τροφοδοτήσει άρτια εκπαιδευμένους αθλητές και αθλήτριες στο χώρο του Ελληνικού volley.
Τα οφέλη της στρατιγικής συνεργασίας με την Ακαδημία του Ατρόμητου είναι πολλά όπως:
-  talent management,
-  διοργάνωση ταξιδίων στο εξωτερικό,
-  φιλοξενία αποστολών,
-  προμηθευτικές πηγές αθλητικού υλικού,
-  πρακτικές δικτύωσης (networking) και συνεργασίας με άλλες αναπτυξιακές Ακαδημίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό,
-  διοργάνωση διεθνών αθλητικών τουρνουά
-  μεταφορά τεχνογνωσίας και αλλαγών στο σύγχρονο sports management και πάρα πολλά άλλα ...


Ψυχολογική Υποστήριξη


Προσπαθώντας να λειτουργούμε με κοινωνική υπευθυνότητα και να είμαστε σε θέση ως Ακαδημία να προσφέρουμε υψηλής αξίας καινοτόμες υπηρεσίες στους αθλητές και τις αθλήτρες του συλλόγου, αφού συμβουλευθήκαμε ειδικούς δημιουργήσαμε μια νέα υπηρεσία η οποία αφορά την ψυχολογική υποστήριξη των αθλητών και αθλητριών της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY.
Σε αυτλη την ομολογουμένως δύσκολη κοινωνική συγκυρία δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρατηρήσει νεαρούς αθλητές ή αθλήτριες οι οποίοι σε μια δεδομένη χρονική περίοδο παρουσιάζουν (όπως είναι απολύτως φυσιολογικό σε σχέση με την περίοδο της ζωής τους στην οποία βρίσκονται), αυξημένο stress, εσωστρέφεια και ενδεχομένως συμπτώματα άρνησης συνεργσίας κλπ.
Ορισμένοι από τους παράγοντες στους οποίους ενδεχομένως μπορεί να αποδοθούν τα προαναφερθέντα είναι
• το δύσκολο και απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα των νεαρών αθλητών και αθλητριών,
• οι πολλές και παράλληλες υποχρεώσεις τους,
• οι προσωπικές σχέσεις τους,
• οι διακυμάνσεις και εντάσεις της αγωνιστικής απόδοσης,
• τυχόν περιπτώσεις τραυματισμών,
• το περιβάλλον αβεβαιότητας που δημιουργείται με την εξελισσόμενη οικονομική κρίση και την αβεβαιότητα που αυτή προκαλεί,
• το άγχος, οι προσωπικές ανησυχίες κλπ. που σχετίζονται με την περίοδο της εφηβείας / προεφηβείας,
• οι περιπτώσεις προσωπικών απωλειών κλπ.

Προσπαθώντας να υποστηρίξουμε και να βοηθήσουμε τους νεαρούς αθλητές που ενδεχομένως αντιμετωπιζουν και βιώνουν κάποια απο τα πάρα πάνω, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους γονείς και κηδεμόνες τους μια πραγματικά πολύ σημαντική εθελοντική επιστημονική συνεργασία την οποία εξασφαλίσαμε ειδικά για τους αθλητές και αθλήτριες της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY. Συγκεκριμένα αποδεχθήκαμε με ειλικρινή χαρά, εκτίμηση και αίσθημα ευγνωμοσύνης την εθελοντική προσφορά ειδικευμένης Ψυχολόγου η οποία σε συνεργασία με τους γονείς και κηδεμόνες των νεαρών αθλητών και αθλητριών, σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα θα παρευρίσκεται στο χώρο συναντήσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου για να συνομιλήσει αλλά κυρίως για να ακούσει τους αθλητές και αθλήτριες που θα εκφράσουν την ανάγκη μας συνάντησης με την επιστημονική συνεργάτη.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε για τα πλήρη στοιχεία και το Βιογραφικό Σημείωμα της επιστημονικής συνεργάτιδος της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY η οποία σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΒΑΣΗ θα προσπαθήσει αν κληθεί (απο τους γονείς και κηδεμόνες) να βοηθήσει σε μια σειρά υποστηρικτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών όπως:
•  η αξιολόγηση και καταγραφή προσωπικών θεμάτων που ενδεχομένως χρήζουν διερεύνησης,
•  η συμβουλευτική σε σοβαρότερες περιπτώσεις,
•  η ανάγκη ενδυνάμωσης σχέσεων μεταξύ των μελών της ομάδας,
•  η διαχείριση συγκρούσεων και κρίσεων,
•  η συμβουλευτική στη διαχείριση stress,
•  ο εντοπισμός ειδικότερων περιπτώσεων,
•  η ενδυνάμωση της ατομικής απόδοσης σε σχέση με τους στόχους μιας ομάδας
•  μα πάνω από όλα, η ευκαιρία και η δυνατότητα μιας ειλικρινούς επικοινωνίας η οποία θα μπορεί να λειτουργήσει ως αποφορτιστής καταστάσεων και συμπεριφορών (πάντοτε στα πλαίσια της συνεργασίας με τους γονείς και κηδεμόνες των νεαρών αθλητών και αθλητριών).

Προσπαθώντας να εξασφαλίσουμε τα υψηλά standards των μεγάλων Ακαδημιών του εξωτερικού στους αθλητές και τις αθλήτριες των αθλητικών συλλόγων που έχουν μια στρατηγική σχέση συνεργασίας με την Πρότυπη Ακαδημία STAR VOLLEY, είμαστε ευτυχείς που μια ακομη σημαντική παροχή προστίθεται στο "καλάθι" των σημαντικών παροχών που προσφέρονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ για τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...