Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 21:00 ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ2 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑ - ΜΕΞΙΚΟ



Εθνική... πρόκληση σε γεμάτο «Αλεξάνδρειο»
  Η Εθνική ανδρών είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα και την πρόκριση στο Final 4 της Σλοβακίας. Το Αλεξάνδρειο θα υποδεχθεί την προσπάθεια της γαλανόλευκης αρχής γενομένης από το σημερινό αγώνα κόντρα στο Μεξικό  (21.05).
 Με μια καθαρή νίκη κόντρα  στους Αμερικανούς, η Εθνική θα μπει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης και γιατί όχι της πρώτης θέσης του ομίλου G.  Αυτό το έχουν καταλάβει οι Θεσσαλονικείς  και η προπώληση των εισιτηρίων είναι πολύ ικανοποιητική και το γήπεδο  αναμένεται να έχει πολύ κόσμο.  Ένας από τους θεατές, μάλιστα θα είναι και ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας  (FIVB), Άρι Γκράσα.

Τα ευχάριστα έχουν να κάνουν με τον Γιώργο Στεφάνου και τον Δημήτρη Τζούριτς που ανέβασαν στροφές στην προπόνηση και τίθενται στη διάθεση του Σωτήρη Δρίκου.

Βεβαίως, ο πολύπειρος λίμπερο έχει την εμπειρία από τη διοργάνωση καθώς είναι ο μοναδικός που έπαιζε πριν από 10 χρόνια στην Εθνική. Για τον Τζούριτς όμως είναι μια νέα πρόκληση.

«Με πόνεσε πολύ που δεν μπόρεσα να είμαι με την ομάδα στο Μεξικό και να παίξω, αλλά ο Τόλης τα πήγε μια χαρά», είπε ο αρχηγός της Εθνικής και έδωσε το στίγμα για τα τρία παιχνίδια: «Είμαστε έτοιμοι, είμαστε αποφασισμένοι και το θέλουμε πολύ… Δεν είμαι ακόμη 100% έτοιμος αλλά όλοι θέλουμε πολύ να προκριθούμε. Στόχος είναι οι τρεις νίκες κι ελπίζω να τις πετύχουμε όσο πιο… γρήγορα γίνεται».

Η αποστολή της Εθνικής
Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Νίκος Αγγελόπουλος
Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς, Τόλης Αρμενάκης
Ακραίοι: Μένιος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ανδρέας Φράγκος, Ανέστης Δαλακούρας
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Τζιουμάκας, Γιάννης Τακουρίδης,
Λίμπερο: Κώστας Ταμπουρατζής, Γιώργος Στεφάνου

Οι αγώνες της Εθνικής ομάδας θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2 αλλά και από τον ΟΤΕ TV (ΟΤΕ Sport3 ο αγώνας με το Μεξικό κι από το OTE Sport6 τα άλλα δύο παιχνίδια).

Το πρόγραμμα των αγώνων
Παρασκευή 19/6
18:00, Σλοβακία - Κίνα
21:05, Ελλάδα - Μεξικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...