Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ STAR VOLLEY ACADEMY ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΒΟΛΕΙ


Η φιλοσοφία του αθλητικού σχεδιασμού
 

Αθλητικός σχεδιασμός σημαίνει τη δημιουργία στρατηγικής πρότασης και προγραμματισμένη πορεία στήριξης του αθλητικού δυναμικού, του τεχνικού επιτελείου  και των συνεργατών τους, των αθλητριών και αθλητών μέσα από ένα ολοκληρωμένο επιτημονικό πρόγραμμα ανάπτυξης.
#  Δημιουργία ενιαίας δομής σε αθλητικό / αγωνιστικό επίπεδο.
#  Ενίσχυση της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας της διοικητικής ομάδας υποστήριξης.
#  Ομαδικό πνεύμα και πιστή τήρηση των κανονισμών / διαδικασιών.
#   Συντονισμένη προπονητική καθοδήγηση νεαρών αθλητριών και αθλητών από καταξιωμένους προπονητές και προπονήτριες.
#   Ειδική στήριξη σε αθλητές και αθλήτριες μικρών κατηγοριών.
#   Διαρκής επιμόρφωση προπονητών και εφόρων.
#   Βελτίωση και ποιοτική αναβάθμιση του αγωνιστικού προγράμματος με την αξιοποίηση (σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο) ειδικού αθλητικού εξοπλισμού (έχει παραγγελθεί από το εξωτερικό).
#   Πρόγραμμα αναγνώρισης αθλητών δεξιοτήτων (talent management)


ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ STAR VOLLEY
1.   Ο προγραμματισμός, οργάνωση και διοίκηση της Ακαδημίας Volley σε επαγγελματικά πρότυπα με σκοπό τη συστηματική ανάπτυξη των νεαρών αθλητών και αθλητριών του συλλόγου και την ανάδειξη του σωματείου σε πανελλήνιο επίπεδο.
2.   Η δημιουργία ισχυρών, ειλικρινών και αμοιβαία επωφελών σχέσεων και δεσμών φιλίας και συνεργασίας με αθλητικά σωματεία που έχουν την ίδια φιλοσοφία και παρεμφερείς στόχους για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού volley στην Ελλάδα.
3.   Η ανάδειξη του κοινωνικού χαρακτήρα της υποστήριξης των χορηγών και η καταξίωσή τους στις τοπικές κοινωνίες μέσω της διασύνδεσης με συγκεκριμένες δράσεις.
4.   Η ολοκληρωμένη και επαγγελματική προσέγγιση του προγράμματος επικοινωνίας, προβολής και προώθησης του έργου και της προσφοράς της Ακαδημίας, στον αθλητισμό και το κοινωνικό σύνολο.


ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ STAR VOLLEY
Το βασικό σύνθημα που ερμηενεύει τη στόχευση της Ακαδημίας, προέρχεται απο ένα λατινικό ρητό που σε ελεύθερη μετάφραση αποδίδεται ως «Σκέψου το τέλος του δρόμου» – «Σκέψου το αποτέλεσμα»


Το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν υπάρξει η πάρα κάτω ακολουθία:
Υπομονή – Επιμονή – Εργασία – Πειθαρχία – Αποτέλεσμα

Για την ακρίβεια αν επιτευχθούν τα προαναφερθέντα με τη σειρά που παρατέθηκαν, είναι νομοτελειακό ότι το αποτέλεσμα (η επιτυχία) θα έλθει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...