Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΑΒΕΡΗ / ΤΕΖΑ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΕΝ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΟΙ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ / ΜΕΣΣΑΛΑΣ

areti_TEZA_DILAVERI_ATHINA
Μέσα σε μία… μουδιασμένη ατμόσφαιρα που προκάλεσε σε όλους το σοκ  του πρωινού θανατηφόρου τροχαίου της Χαλκιδικής, οι Γιώργος Αργυρόπουλος / Βίκτωρας Μπαλοδήμος στους άνδρες και οι Αρετή Τέζα / Αθηνά Δηλαβέρη στις γυναίκες θριάμβευσαν στο 2ο φετινό Οπεν τουρνουά του Πανελλήνιου Σιρκουί Beach Volley 2015, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στα γήπεδα του Vari Sports Club Beach Volleyball Academy by Efi Sfyri.
Στο τουρνουά των γυναικών η Νο 1 ομάδα των Τέζα / Δηλαβέρη επιβεβαίωσε τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί και έφτασε αήττητη στην κατάκτηση του τίτλου. Στα σημερινά ημιτελικά το πολύπειρο δίδυμο επικράτησε με 2-0 σετ των Βασιλικής Ματιάδη / Μάρθας Κούρδογλου και στο μεγάλο τελικό αντιμετώπισε τις Τερέζα Καράβη / Χριστίνα Πασιαλή, που ξεπέρασαν  στο δρόμο για το μεγάλο ραντεβού με 2-1 σετ το εμπόδιο των Αννας Κουμβάκη / Άννας Γεωργοπούλου.
Με τις δύο φιναλίστ λοιπόν να μετρούν την παρθενική τους απώλεια σετ στο τουρνουά, το κρισιμότερο ματς για τον τίτλο έδειχνε εξαιρετικά ενδιαφέρον και η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο, όταν οι Καράβη / Πασιαλή ισοφάρισαν σε 1-1 σετ τις Δηλαβέρη / Τέζα, οι οποίες όμως στο 3ο σετ ήταν καταγιστικές και έφτασαν τελικά με 2-1 (21-19, 21-23, 15-3) στην κατάκτηση του παρθενικού φετινού τους τίτλου.

“Πάθαμε όλοι σοκ στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης και εύχομαι τα παιδιά να ξεπεράσουν το συντομότερο αυτή την άσχημη στιγμή και να επανέλθουν σιδερένιοι κοντά μας. Για εμάς ήταν ο πρώτος μας φετινός τίτλος σε ένα Όπεν τουρνουά, όπου ήρθαμε με την Αρετή (σ.σ Τέζα) για να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια και όπως όλες οι ομάδες να συνηθίσουμε τη νέα μπάλα” δήλωσε αρχικά στο Volleyplanet η Αθηνά Δηλαβέρη, που στη συνέχεια αναφερόμενη στο χαμένο σετ εξήγησε πως “οι αντίπαλες πιέσανε στο σέρβις, από την πλευρά μας χάσαμε πολλά σέρβις και λίγο οι διαφορές της μπάλας, λίγο η κούραση μας στέρησαν το σετ.
Πάντα στο πρώτο τουρνουά οι ομάδες δεν είναι τόσο φορμαρισμένες, αλλά αυτό που θέλαμε το πήραμε” υποστήριξε η έμπειρη άσος που πέρα από το χρηματικό έπαθλο των 220 ευρώ, μαζί με την Τέζα θα χορτάσει… μπύρα, με 0% αλκόόλ, για έναν ολόκληρο χρόνο, ένα ακόμη μεγάλο δώρο των χορηγών.
 Παρόλο που ήταν ένα τουρνουά Open οι προσπάθειες της Έφης Σφυρή, που έκανε τα πάντα για να μην μας λείψει τίποτα, όπως η ημιδιατροφή και οι δωρεάν μπανάνες από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης AMSTEL RADLER/GUARANA, DOLE, PREMIERA, αξίζουν σίγουρα συγχαρητήρια”.

Τα σημερινά αποτελέσματα των γυναικών
Δηλαβέρη/Τέζα – Ματιάδη/Κούρδογλου 2-1
Καράβη/Πασιαλή-Κουμβάκη/Γεωργοπούλου 2-1
ΤΕΛΙΚΟΣ: Δηλαβέρη/Τέζα – Καράβη/Πασιαλή 2-1

“Επτάψυχοι” οι Αργυρόπουλος / Μπαλοδήμος
Η αυλαία της απόλυτα επιτυχημένης οργανωτικά και αγωνιστικά διοργάνωσης στη Βάρη έπεσε με 5 συγκλονιστικά ματς να κρίνονται στα 3 σετ, μεταξύ των οποίων και ο τελικός των ανδρών, όπου οι  Αργυρόπουλος / Μπαλοδήμος επιβλήθηκαν δύσκολα με 2-1 (22-20, 19-21, 15-10) των αδελφών Βαγγέλη και Νίκου Πολυμερόπουλου και βρέθηκαν στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.
 Για να φτάσουν όμως στο μεγάλο ραντεβού οι Αργυρόπουλος / Μπαλοδήμος χρειάστηκε στα ημιτελικά να κάμψουν με το ίδιο σκορ, 2-1 (21-15, 15-21, 18-16) την αντίσταση των μαχητικών Ζήση / Ανδρόνικου, ενώ και οι Πολυμερόπουλοι στην 4άδα κέρδισαν στα σημεία με 2-1 (22-20, 21-15, 15-13) τους σκληροτράχηλους Μαρμαρινό / Μεσσάλα, οι οποίοι στο 3ο σετ, προηγήθηκαν με 13-9, αλλά οι Πολυμερόπουλοι με σερί 0-6, πήραν σετ, νίκη και πρόκριση.

Τα σημερινά αποτελέσματα των ανδρών
Αργυρόπουλος / Μπαλοδήμος – Κλειδόπουλος / Μαμάης 2-1 (21-19, 18-21, 15-11)
Μονιάκης / Μανιατέας – Β. Πολυμερόπουλος / Ν. Πολυμερόπουλος 1-2 (15-21, 21-13, 13-15)
Ζήσης / Ανδρόνικος - Αργυρόπουλος / Μπαλοδήμος 1-2 (15-21, 21-15, 16-18)
Μαρμαρινός / Μεσσάλας – Β. Πολυμερόπουλος / Ν. Πολυμερόπουλος 1-2 (20-22, 21-15, 13-15)
ΤΕΛΙΚΟΣ: Αργυρόπουλος / Μπαλοδήμος – Β. Πολυμερόπουλος / Ν. Πολυμερόπουλος 2-1 (22-20, 19-21, 15-10)
volleyplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...