Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Αναβολή διοργανώσεων από τον Κοντονή - Μεταξύ αυτών και το masters Αίγινας

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, αναστέλλονται όλες οι αθλητικές διοργανώσεις από το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 έως και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015.

Η κρισιμότητα της κατάστασης στη χώρα μας και οι σοβαρές εξελίξεις που υπάρχουν αναγκάζουν τον Σταύρο Κοντονή να αναστείλει όλες τις αθλητικές διοργανώσεις από το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 έως και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015. Από αυτή την απόφαση εξαιρούνται τρεις διοργανώσεις.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής λαμβάνοντας υπόψη το Π.Δ. 38 «Προκήρυξη Δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα», υπέγραψε απόφαση με την οποία αναστέλλονται όλες οι αθλητικές διοργανώσεις από το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 έως και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015.
Από την αναστολή εξαιρούνται οι παρακάτω αθλητικές διοργανώσεις που ήδη διεξάγονται ή για τις οποίες έχουν αναληφθεί υποχρεώσεις από την Πολιτεία ή τις αντίστοιχες Εθνικές Αθλητικές Ομοσπονδίες.
1. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων (Ηράκλειο Κρήτης)
2. Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Mountain (Νάουσα Βέροιας)
3. Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης (Αλεξανδρούπολη Έβρος)"
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...