Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ / ΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ MASTERS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στον τελικό των γυναικών στην Πρεμιέρα των τουρνουά Masters, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Beach Volley 2015, που πραγματοποιήθηκε στην Καρδία Θεσσαλονίκης νικήτριες στέφθηκαν οι Γιούλη Παρασκάκη και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, με τον τίτλο να αφιερώνεται στους Καββαδά και Αλεξιάδη!

Το ελληνικό δίδυμο είχε δύσκολο έργο κόντρα στην Εθνική ομάδα beach volley της Βουλγαρίας, Mishonova Irena και Angelova Svetla, ωστόσο με «όπλο» την καρδιά και τον ελληνικό τσαμπουκά οι Παρασκάκη, η οποία αγωνιζόταν με πρόβλημα στον αχίλλειο και στον τετρακέφαλο, και Τσοπούλου κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-0 σετ και 21-19, 21-19.
Η Κωνσταντίνα Τσοπούλου εμφανώς συγκινημένη αμέσως μετά την κατάκτηση του πρώτου Masters της καριέρας της, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κατέκτησα το πρώτο Masters στο οποίο και συμμετείχα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, καθώς με την Γιούλη είχαμε βρεθεί μόλις μία εβδομάδα για προπονήσεις, και έτσι αυτό ήταν ένα στοίχημα για τους ίδιους μας τους εαυτούς. Όλο το τουρνουά περιτριγυριζόταν γύρω από τον Αλέξη και τον Στράτο, που βρίσκονται στο νοσοκομείο. Έτσι θέλω να αφιερώσω τη νίκη στα δύο παιδιά. Γι’ αυτούς έπαιξα αυτό το τουρνουά και σε αυτούς θέλω να το αφιερώσω και ελπίζω σύντομα να έχουμε θετικές εξελίξεις».
Εν συνεχεία ανέφερε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην Γιούλη, γιατί από το πρώτο ματς της σημερινής ημέρας ζορίστηκε, καθώς τραυματίστηκε στον αχίλλειο και στον τετρακέφαλο. Όμως πείσμωσε και συνέχισε κανονικά τους αγώνες και θεωρώ ότι νικήσαμε δίκαια αυτόν τον τίτλο». Η Κωνσταντίνα Τσοπούλου κατέληξε: «Φυσικά η κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι ο στόχος του κάθε αθλητή που συμμετέχει στα τουρνουά και αν και αργεί ακόμη, σήμερα έγινε το πρώτο βήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...