Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ / STAR VOLLEY ACADEMY

Η Χορηγία είναι κατ’ εξοχήν μία δραστηριότητα της Επικοινωνίας η οποία εμφανίστηκε ως θεσμός το 509 π.χ (οι πλουσιότεροι από τους Αθηναίους αναλάμβαναν όλη τη δαπάνη για τη διδασκαλία του δραματικού χορούστη στη μεγάλη γιορτή των Διονυσίων, γι αυτό και ονομάστηκαν χορηγοί. Η φιλοσοφία της Χορηγίας δεν είναι η εμπορική επικοινωνία – προώθηση – διαφήμιση αλλά η ταύτιση του Χορηγού με καλές πράξεις, κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η χορηγική ενέργεια να διαπιστώνεται και να επικροτείται από την κοινωνία ως μια πράξη αλληλεγγύης και υποστήριξης.

Στην εξελισσόμενη δυσμενή οικονομική και κοινωνική συγκυρία η ίδρυση και λειτουργία της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY δε θα ήταν δυνατή αν δεν απολαμβάναμε την εμπιστοσύνη μεγάλων και επώνυμων χορηγών οι οποίοι όχι μόνον μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους αλλά αποδεικνύουν στην πράξη το σημαντικό κοινωνικό ρόλο που μια επιχειρηση είναι δυνατόν να συμβάλλει σε καιρούς κρίσης. Στον αντίποδα δεν είναι δυνατόν να μην αναφερθούμε στους πολλούς ανώνυμους και μικρότερους χορηγούς οι οποίοι υποστήριξαν απο την αρχή και υποστηρίζουν με πάθος το εγχείρημα της ανάπτυξης των υποδομών.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ δεσμευόμενοι για την απόλυτη διαφάνεια και την αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών πόρων και χορηγιών σε είδος που εμπιστεύονται στην Ακαδημία αλλά και την ανάδειξή τους ως μέσο υποστήριξης στο χορηγικό θεσμό.


Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, παραμένουμε στη διάθεσή σας για μια προσωπική παρουσίαση  επικοινωνώντας με τους  εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους του αθλητικού συλλόγου και της Ακαδημίας.

Χρυσοί χορηγοί


ΕΤΕΚΑ

ΕΤΕΚΑΗ έμπρακτη υποστήριξη της εταιρείας πετρελαιοειδών ΕΤΕΚΑ και του Προέδρου της Γ. Σπανού προς το αθλητικό και κοινωνικό έργο της Πρότυπης Ακαδημίας Volley, είναι αποφασιστικής σημασίας για την επίτευξη των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί σε αυτό το μεγάλης σημασίας έργο στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή του.




Η εταιρεία μας εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας, έναν τομέα ο οποίος κρίνεται εξαιρετικά σημαντικός για τη στήριξη και την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

Εμείς στην ΕΤΕΚΑ, έχοντας επίγνωση του ρόλου μας, προσφέρουμε σύγχρονες υπηρεσίες και ποιοτικά προϊόντα, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Η ΕΤΕΚΑ είναι μια δυναμική ελληνική επιχείρηση με ιδιαίτερη ευελιξία στη λήψη διοικητικών αποφάσεων και στις συνεργασίες της, επενδύοντας στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών-συνεργατών της με υψηλή ποιότητα και φιλικές τιμές!

Με την παράλληλη, πολυετή πρωταγωνιστική παρουσία μας στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, στηρίζουμε εμπράκτως την Πρότυπη Ακαδημία Volley και τον αθλήτικό σύλλογο της Δραπετσώνας στις κοινωνικές και στις αθλητικές δράσεις της, παραμένοντας αρωγοί στην διαρκή και ανιδιοτελή προσπάθεια των διοικούντων, για τη διατήρηση οραμάτων και αξιών, στοιχεία απαραίτητα στη δύσκολη σημερινή πραγματικότητα.

Καλή επιτυχία στο έργο της ανάπτυξης και υποστήριξης νέων αθλητών.
Γιώργος Σπανός
Πρόεδρος


Ασημένιοι Χορηγοί




Qualco


Qualco

Η διαρκής υποστήριξη της εταιρείας πληροφορικής QUALCO και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ο. Τσακαλώτου προς την Ακαδημία Volley ήταν ξεχωριστής σημασίας για την επίτευξη των υψηλών στόχων που τέθηκαν απο τo ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή του.

Eutrain

EutrainH εταιρεία Eutrain, μια απο τις πρωτοπόρες και κοινοτόμες εταιρείες παροχής υπηρεσιών επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, προσφέρει μέσω μιας ομάδας εθελοντών και συνεργατών την απαραίτητη διοικητική υποστήριξη όσον αφορά την οργάνωση και διοίκηση των δραστηριοτήτων της Πρότυπης Ακαδημίας συμπεριλαμβανομένου της μηχανογραφικής εφαρμογής Athlesis, των δικτυακών μέσων επικοινωνίας και διασύνδεσης, του Γραφειου Τύπου, τη διοργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων κλπ.

Ευχαριστούμε την Eutrain και τους συνεργάτες της για τη σημαντική υποστήριξη που παρέχει στις δραστηριότητες της Ακαδημίας.


Χορηγός Επικοινωνίας


Volleynews

Volleynews
Είμαστε στην ευχάριστη θεση να ενημερώσουμε για μια σημαντική συνεργασία με το δημοσιογραφικό ιστότοπο Volleynews ο οποίος θα υποστηρίξει την Πρότυπη Ακαδημία STAR VOLLEY στον τομέα της ενημέρωσης για την περίοδο 2015-2016.

Η διαρκής ενημέρωση και επικοινωνία αποτελεί βασικό στόχο της Ακαδημίας τόσο προς τα μέλη της όσο και με τους φίλους του αθλήματος ευρύτερα.
Για το λόγο αυτό απο την έναρξη και μέχρι τη λήξη της περιόδου θα υπάρχουν  δύο (2) διαπιστευμένοι αθλητικοί δημοσιογράφοι οι οποίοι θα υποστηρίζουν το έργο της ενημέρωσης των δράσεων της Ακαδημίας και του αθλητικού συλλόγου.

Η βασική παροχή των υπηρεσιών υποστήριξης αφορά τα ακόλουθα:

-  Δημοσιογραφική κάλυψη (ρεπορτάζ) εβδομαδιαίων αγώνων αγωνιστικών ομάδων
-  Φωτογραφικό υλικό
-  Δημοσιογραφική κάλυψη ομάδων σε τουρνουά
-  Δημοσιογραφική κάλυψη αποστολής αθλητών/αθλητριών της Ακαδημίας μία φορά κάθε μήνα για παρακολούθηση αγώνα volley (Α1/A2 Εθνικής κατηγορίας)
– Eνημέρωση του site της Ακαδημίας
-  Διασύνδεση ενημερωτικού υλικού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης
-  Διαχειριση μηνυμάτων (emails) στον ιστότοπο (site) της Πρότυπης Ακαδημίας
-  Διαχειριση Δελτίων Τύπου.

Ευχαριστούμε το Volleynews για την ευγενική υποστήριξή του.


Πληροφορίες για τους χορηγούς




Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY.

Το σημαντικό αυτό αθλητικό project που έχει παράλληλα βαθιά κοινωνική διάσταση φιλοδοξώντας να εξελιχθεί σε μια "Αθλητική Ακαδημία Αριστείας" με επιλεκτικές συνεργασίες σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, ΔΕ θα ήταν δυνατόν να υλοποιηθεί αν δεν είχε εκ των προτέρων εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των Χορηγών και των Υποστηρικτών της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΏΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΏΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΤΟΥΣ.
Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε σχετικά με το ενδεχόμενο χορηγικής υποστήριξης και του μεγάλου εύρους ανταποδοτικών οφελειών που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πολλούς επώνυμους χορηγούς μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο της Πρότυπης Ακαδημίας κ. Βασίλη Τζώρτζη (Vassilis.Tzortzis@starvolley-academy.gr) για να ορισθεί μια συνάντηση κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους Υπεύθυνους του αθλητικού σωματείου, να σας ξεναγήσουν στους αθλητικούς χώρους και να παραλάβετε το Ειδικό Πληροφοριακό Υλικό για τους Χορηγούς της Ακαδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...