Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΡΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ 1ους ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Η εθνική πόλο ανδρών νίκησε με 11-10 την Κροατία στο μικρό τελικό των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Το πέμπτο ελληνικό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού κατέκτησε η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, που επικράτησε της Κροατίας με 11-10 στο μικρό τελικό.
Έτσι, μετά τις γυναίκες, το ελληνικό πόλο γιορτάζει για ένα ακόμα χάλκινο μετάλλιο, καθώς μετά από ένα δραματικό ματς, αυτή τη φορά ευτυχώς δεν χρειάστηκαν πέναλτι, για να φτάσει η Εθνική στη νίκη και στην τρίτη θέση του βάθρου.
Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη, που βρέθηκε μπροστά με 5-3 στο πρώτο οκτάλεπτο και 6-4 στο ημίχρονο. Όμως ένα κακό -αμυντικά- τρίτο οκτάλεπτο, επέτρεψε στους Κροάτες να φέρουν το ματς στα ίσα και να οδηγηθούμε στην τελευταία περίοδο με το σκορ ισόπαλο (9-9).
Η ελληνική άμυνα έσφιξε, οι Γιαννόπουλος και Παπασηφάκης έβαλαν τα δύο τελευταία γκολ της Εθνικής και το μετάλλιο ήρθε σε χέρια "γαλανόλευκα".
Τα οκτάλεπτα: 3-5, 1-1, 5-3, 1-2
ΚΡΟΑΤΙΑ (Κρέκοβιτς): Κρέκοβιτς 3, Μπούτιτς 2, Πέικοβιτς 1, Ντάσιτς 1, Σάφτιτς 1, Μέρτσεπ 1, Πάπαριτς 1
ΕΛΛΑΔΑ (Κραβαρίτης): Παπαναστασίου 3, Γιαννόπουλος 2, Παπασηφάκης 2, Αλεξίου 1, Γαρδίκας 1, Σκουμπάκης 1, Δελαγραμμάτικας 1
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...