Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ / STAR VOLLEY ACADEMY

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγες και πολύπλευρες απαιτήσεις των αθλητών και αθλητριών της Πρότυπης Ακαδημιας STAR VOLLEY και του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια ακόμη σημαντική και μοναδική (για την Ελληνική πραγματικότητα) παροχή για τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας.
Συγκεκριμένα αφορά έναν αριθμό νεαρών αθλητών και αθλητριών οι οποίοι επιθυμούν μετά την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής τους, εκμεταλλευόμενοι την αθλητική τους ιδιότητα και την ενεργό δράση τους στο άθλημα του volley, επιθυμούν να σπουδάσουν σε επιλεγμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού μέσω αθλητικής υποτροφίας.


Εκπρόσωποι της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY αφού διερεύνησαν με ιδιαίτερη προσοχή το υφιστάμενο λειτουργικό πλαίσιο των υποτροφιών σε αθλητές και αθλήτριες volley σε επιλεγμένα Πανεπιστήμια των  ΗΠΑ, του Καναδά και κατά δεύτερον της Ευρώπης, δημιούργησαν συνεργασίες με ειδικευμένους επαγγελματίες managers στις ΗΠΑ, τον Καναδά και χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης οι οποίοι προωθούν και διασυνδέουν τις αιτήσεις αθλητικών υποτροφιών στα κατά τόπους Πανεπιστήμια προς όφελος των αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας που επιθυμούν στο μέλλον να σπουδάσουν στις χώρες αυτές αγωνιζόμενοι παράλληλα στα πολύ δυνατά και απαιτητικά Πανεπιστημιακά πρωταθλήματα χρηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό ένα πολύ σημαντικό μέρος των διδάκτρων αλλά και του κόστους διαμονής και διαβίωσης για όλα τα χρόνια που ο φοιτητής / φοιτήτρια επιλέγεται και αγωνίζεται στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα.
   
Ενα μερος των υπηρεσιών που η Ακαδημία STAR VOLLEY προσφέρει στους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας και τις οικογένειές τους που εκδηλώνουν ενδιαφέρον να συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής και να προετομάσουν και να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους,. είναι τα ακόλουθα:
-  Ενημέρωση για το λειτουργικό πλαίσιο των υποτροφιών που ισχύει στη χώρα προορισμού
-  Διασύνδεση με τον υπεύθυνο manager (συνεργατη της Ακαδημίας STAR VOLLEY) στη χώρα προορισμού
-  Διασύνδεση με την Πρεσβεία και την αντίστοιχη ομοσπονδία (για ΗΠΑ και Καναδά)

-  Συμβουλευτική για την προετοιμασία του φακέλλου κατάθεσης υποψηφιότητας (πιστοποιητικά, βεβαιώσεις, συστάσεις κλπ.
-  Προετοιμασία Αθλητικού Βιογραφικού υποψήφιου φοιτητή
-  Προετοιμασία (αν απαιτηθεί) ειδικού DVD ατομικών επιδόσεων
-  Προετοιμασία ατομικής συνέντευξης (interview) αθλητή/αθλήτριας
-  Συμβουλευτική στους αθλητές / αθλήτριες και τις οικογένειές τους για τη διαδικασία
-  Νομική υποστήριξη για την υπογραφή συμβατικών εγγράφων, ανάληψη υποχρεώσεων κλπ.
-  Οτιδήποτε άλλο σχετικό ζητηθεί.

Οπως συμβαίενι με ΟΛΕΣ τις παροχές της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY, παρέχονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ στο μέτρο που εξασφαλίζονται οι απαραίτητες χορηγίες. Τυχόν έξοδα και οικονομικές επιβαρύνσεις που θα προκύψουν απο αυτή τη διαδικασία θα καλυφθουν απ΄ευθείας απο τους γονείς των αθλητών και αθλητριών με τους Ειδικούς Συνεργάτες σε όλες τις χώρες προορισμού χωρις να παρεμβαίνει η Ακαδημία στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.
Για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας και του συλλόγου που θεωρούν ότι βρίσκονται στο κατάλληλο επίπεδο τεχνικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων αλλά και στην κατάλληλη φάση της ζωής τους και θα ήθελαν να δοκιμάσουν την ένταξή τους σε ένα εντελώς διαφορετικό κόσμο στο χώρο του επαγγελματικού volley, οι υπεύθυνοι Διεθυνών Σχέσεων της Ακαδημίας με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή θα συνεισφέρουν στην κατανόηση των ευκαιριών αλλά και των υποχρεώσεων που θα αντιμετωπίσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες στην προσπάθειά τους να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους μέσω αθλητικής υποτροφίας. Απο την άλλη, οι προπονητές και οι προπονήτριες του αθλητικού συλλόγου και οι διοικητικοί υπέυθυνοι της Ακαδημίας με προθυμία θα συνεργαστούν με τις αρχές των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και των Αθλητικών Ομοσπονδιών ώστε να καταγράψουν το profiling (τεχνικές δεξιότητες και συμπεριφορές) του αθλητη ή τις αθλήτριας προκειμένου να συνεισφέρουν στην προσπάθεια εξασφάλισης σημαντικής αθλητικής υποτροφίας.
Είμαστε περήφανοι που πρώτοι στην Ελλάδα επίσημα προσφέρουμε ένα τόσο ολοκληρωμένο "πακέτο" εξεικευμένων υπηρεσιών στους αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...