Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ''ATHLESI'' ΤΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ / STAR VOLLEY ACADEMY

Το βασικό αξίωμα στη Διοίκηση Ποιότητας είναι το ακόλουθο:
"Ότι δεν καταγράφεται, δε μετριέται. Και ότι δεν μετριέται, ΔΕ βελτιώνεται!"
Ξεκινώντας μια τόσο επιστημονική και μακροπρόθεσμη προσπάθεια, δε θα ήταν δυνατόν να εξαιρέσουμε απο την επένδυση στις βασικές υποδομές της Πρότυπης Ακαδημίας την ολοκληρωμένη μηχανογραφική εφαρμογή - ειδικό software για την παρακολούθηση και διοικητική υποστήριξη των λειτουργιών της Ακαδημίας. Η ειδική μηχανογραφική εφαρμογή ATHLESIS αποτελεί ένα απο τα πλέον σύγχρονα και λειτουργικά διοικητικά μηχανογραφικά συστήματα sports management που υπαρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο του volley και έχει δημιουργηθεί απο μια εξαιρετική ομάδα Ελλήνων προγραμματιστών.

Η καταγραφή και η παρακολούθηση της αγωνιστικής παρουσίας των νεαρών αθλητών και αθλητριών της Πρότυπης Ακαδημίας, είναι προαπαιτούμενο για να διαπιστωθεί με εύκολο και πρακτικό τρόπο η ατομική και ομαδική πρόοδος και ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών.




Η εταιρεία 3Α με έμπειρους τοπικούς συνεργάτες από το 1991 προσφέρει ολοκληρωμένες Έξυπνες και Ασφαλής Εφαρμογές, κατ εξοχήν με φορητά τερματικά.

Στα πλαίσια των έξυπνων λύσεων που προσφέρει η 3A, το 2015 επεκτείνει το πεδίο εφαρμογών της περά από τον καθαρά επιχειρησιακό χώρο κα σε συνεργασία με την Πρότυπη Ακαδημία STARVOLLEY δημιούργησε και διαθέτει αποκλειστικά για την Ακαδημία μία πρωτοποριακή εφαρμογή "3A-ATL Άθλησης που απευθύνεται καθαρά στο χώρο της Αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο του Volley, με τη προοπτική να συνεργάζεται στο μέλλων με λογής φορητών συσκευών μέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...