Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Νίκη πρόκρισης για Καραγκούνη / Μεθενίτη στους 1ους Ευρωπαικούς αγώνες

 
 Μετά την ήττα στο πρώτο τους παιχνίδι στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, οι Πένυ Καραγκούνη και Πηγιάννα Μεθενίτη συνέχισαν με νίκη στον 4ο όμιλο του μπιτς βόλεϊ και "βλέπουν" 24άδα.
 
Η ήττα από τις αδελφές Νίστρομ στο πρώτο παιχνίδι του 4ου ομίλου για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού ήταν βαριά, αλλά οι Πένυ Καραγκούνη και Πηγιάννα Μεθενίτη την ξεπέρασαν γρήγορα.

Στο δεύτερο αγώνα τους για τον όμιλο επικράτησαν με 2-0 (21-11, 21-17) των Ανγκέλοβα και Μισόνοβα, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο ποσοστό την πρόκρισή τους τουλάχιστον στην 24άδα της διοργάνωσης. Την Τετάρτη (17/06, 17:00 ώρα Ελλάδος) αγωνίζονται με τις πρωτοπόρες του ομίλου, τις Ολλανδές Φαν Χέστελ/Φαν ντερ Φλιστ. Μάλιστα, υπάρχει μία πιθανότητα να πάρει το ελληνικό δίδυμο την πρώτη θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στις "16", αλλά θα πρέπει να επικρατήσουν με 2-0, αλλά και να κατακτήσουν κάθε σετ με πολύ μεγάλη διαφορά πόντων, πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...