Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΑΝΤΡΩΝ


Είναι οριστικό. Το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας και η 7η αγωνιστική δεν θα γίνει το προσεχές σαββατοκύριακο. Με δεδομένη την εξουσιοδότηση που έχει το προεδρείο της ΕΣΑΠ από την ολομέλεια των ΤΑΑ για αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας, εφόσον μέχρι 30 Νοεμβρίου δεν υπάρξει εξέλιξη στο θέμα των επιχορηγήσεων των ΤΑΑ ή, συνάντηση με την αθλητική ηγεσία ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος «πάτησε το κουμπί» για «αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας μέχρι νεοτέρας...», ενώ μέσα στην ημέρα πιθανότατα να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση από την Λίγκα...

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης το προεδρείο της ΕΣΑΠ έκανε προσπάθειες για να υπάρξει συνάντηση με τον ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή ή, με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο αλλά έμειναν άκαρπες. Μάλιστα, ο Μπιτσαξής απουσιάζει στην Ισπανία και θα επιστρέψει την Πέμπτη αλλά θεωρείται απίθανο να υπάρξει συνάντηση την Παρασκευή αφού σύμφωνα με παράγοντες της ΕΣΑΠ ο ΓΓΑ αποφεύγει να τους συναντήσει.
Στην ΕΣΑΠ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την αδρανή στάση τόσο των αθλητών (ΠΑΣΑΠ) όσο και της ΕΟΠΕ και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του προέδρου της Λίγκας Παντελή Ταρνατόρου στην Συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου (13.00).
Αναδημοσίευση από volleynews.gr
Σημείωση ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗ: Επιτέλους θα φιλοτιμηθεί κανένας από τους αρμόδιους του αθλητισμού (Γερουλάνος, Νικητιάδης, Μπιτσαξής), για να συζητήσει; Καλές οι εκθέσεις ζωγραφικής κ. Γερουλάνε, αλλά και ο αθλητισμός είναι - δυστυχώς - στις αρμοδιότητες σας. Αν δε το γουστάρετε - γιατί αυτό τώρα πια, είναι βέβαιο - βγείτε επιτέλους και πείτε το. Να ξέρουμε όλοι εμείς τι να κάνουμε αύριο. Σα δε ντρέπεστε! Θα καταντήσετε τη χώρα μας, ένα απέραντο νεκροταφείο των οραμάτων μας.
Η Ε.Ο.Ε., τι κάνει; Γιατί αδρανεί;
Πρόταση προς την ΕΣΑΠ: Δεν ξεκινάτε, εσείς ρε παιδιά σε συνεργασία με τις άλλες Ενώσεις αθλημάτων και Ομοσπονδίες, τη σύσταση κινήματος εξέγερσης; Αλλά πια εξέγερση, μου λέτε. Ο καναπές μας να είναι καλά! Από μόνο του το βόλει, δε θα έχει καμία τύχη να συγκινηθούν οι (αν)αρμόδιοι. Είναι επιβεβλημένη, η σύσταση του φορέα με τις άλλες Ομοσπονδίες, ώστε να σταματρήσουν όλοι μαζί τα πρωταθλήματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...