Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΛΕΝΤ 2-3


Ένα δικό του παιχνίδι κατάφερε να χάσει ο Ολυμπιακός, που θα μπορούσε να πάρει τρεις βαθμούς κόντρα στην Μπλεντ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2 στο κλειστό του Ρέντη.
Οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν να προηγούνται με 2-1 σετ και 24-22 στο 4ο, αλλά τελικά έχασαν το σετ με 33-31, ενώ στη συνέχεια δεν τα κατάφεραν ούτε στο τάι μπρέικ.
τα κατάφεραν ούτε στο τάι μπρέικ.
Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τον Ολυμπιακό, που έχασε πολύτιμο έδαφος στην υπόθεση-πρόκριση, αφού διατηρήθηκε στην 3η θέση, ενώ η Μπλεντ σχεδόν εξασφαλίζει την 1η θέση, αφού είναι αήττητη σε 3 αγώνες.

Οι παίκτες του Γκουλινέλι έχασαν το 1ο σετ, αφού δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό, αλλά στη συνέχεια συνήλθαν, κατακτώντας τα δύο επόμενα, με σημαντική συνεισφορά από τον Φράγκο, που ήρθε από τον πάγκο.

Ωστόσο, το 4ο σετ χάθηκε τσάμπα και ταυτόχρονα η ευκαιρία να φτάσει ο Ολυμπιακός τους 5 βαθμούς στον όμιλο και να αφήσει την Μπλεντ στους 6.

Σαν να μην έφτανε αυτό, τα ψυχικά αποθέματα τελείωσαν για τους γηπεδούχους στο τάι μπρέικ, με συνέπεια οι Σλοβένοι να το πάρουν με 15-9 και να πανηγυρίσουν μία ακόμα νίκη.

Ο Φλάβιο Γκουλινέλι είπε μετά το ματς: "Χάσαμε τσάμπα τρεις βαθμούς που μπορεί να μας στοιχίσουν την πρόκριση. Δύο με την Μπλεντ και έναν με τη Γιαστρζέμπσκι . Κάναμε ένα καλό ματς, αλλά τα λάθη και η απειρία μας έκαναν τη διαφορά στο παιχνίδι. Στο πέμπτο σετ το μυαλό μας έμεινε στους τελευταίους πόντους του τέταρτου και τον τρόπο με τον οποίο το χάσαμε. Θεωρώ πάντως πως έχουμε ακόμα ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Βέβαια θα ήταν ιδανικό να παίρναμε τους 3 πόντους, αλλά τελικά πήραμε μόνο έναν".

Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων", Ανδρέας Ανδρεάδης, είπε: "Απ' ό,τι φάνηκε μας επηρέασε η διακοπή του πρωταθλήματος, πάνω που είχαμε βρει ρυθμό. Κάναμε πολλά λάθη στο σέρβις και σταθήκαμε άτυχοι στο τέταρτο σετ. Στο τάι μπρέικ χάσαμε γιατί έχουμε μία νέα ομάδα με άπειρους παίκτες. Η Μπλεντ είναι μία καλή ομάδα, καταφέραμε και της κόψαμε βαθμό, κάτι που πιστεύω πως δύσκολα θα κάνει άλλη ομάδα στον όμιλο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, στόχος είναι από δω και πέρα να κυνηγήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα στη Σλοβενία και στα υπόλοιπα ματς. Πλέον, ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο, με την Πάτρα, όπου αν παίξουμε όπως με την Μπλεντ, έχουμε πολλές ελπίδες να κερδίσουμε. Αυτές οι αναμετρήσεις είναι σημαντικές για τις πρώτες θέσεις της κατάταξης και πρέπει να αποδείξουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα εντός κι εκτός".

Ο Ανδρέας Φράγκος πρόσθεσε: "Δεν είχαμε σταθερό ρυθμό αφού κατά διαστήματα παίζαμε καλά και άλλα όχι. Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Η Μπλεντ ήταν πιο σταθερή και ήρεμη γι' αυτό και κέρδισε το τάι μπρέικ με αυτή τη διαφορά".

Ο Δημήτρης Τζούριτς είπε: "Κολλήσαμε σε στιγμές που δεν έπρεπε. Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί. Φάνηκε η απειρία μας. Τώρα πρέπει να πάμε στη Σλοβενία και να πάρουμε αποτέλεσμα, διότι αν δεν τα καταφέρουμε θα είναι πολύ δύσκολα μετά τα πράγματα. Πάντως θεωρώ την Μπλεντ καλύτερη ομάδα από
εμάς με εξαιρετικό μπλοκ και άμυνα και κάνει λίγα λάθη
".


Τα σετ: 20-25, 25-22, 25-20, 31-33, 9-15

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γκουλινέλι): Ντεσπέιν 9, Γιαμπλόνσκι 9 (3 άσοι, 6/16), Ζέκοφ 7 (5 μπλοκ), Κραλ 9 (8/11), Ανδρεάδης 9 (5 μπλοκ, 4/12), Τζούριτς 32 (30/59, 2 μπλοκ) / Κουζούνης (λ - 47% υπ.), Φράγκος 15 (14/20), Κοκκινάκης 1

ΜΠΛΕΝΤ (Κολάκοβιτς): Φλάις 10, Σκετ 26 (24/40, 2 μπλοκ), Πέτκοβιτς 2, Κάμνικ 9, Ράσιτς 13, Γιάκοπιν 5 / Λιούις (λ - 89% υπ.), Φαν Ντάικ, Βίντσιτς 1, Κοβάτσεβιτς 8

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπούντβα νίκησε με 3-2 (25-20, 28-26, 23-25, 24-26, 16-14) τη Γιαστρζέμπσκι στο Μαυροβούνιο.

Βαθμολογία 3ου ομίλου (σε 3 αγώνες)
1. Μπλεντ 9-3 8
2. Μπούντβα 6-5 5
3. Ολυμπιακός 5-8 3
4. Γιαστρζέμπσκι 5-9 2
Αναδημοσίευση από sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...