Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΡΩΑΣ!!!


Αγαπητέ κύριε Θεοδωράκη, χαιρετίζω τη πρωτοβουλία σας για να προχωρήσετε στην ίδρυση ενός κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Θα σας ευγνωμονούμε όλοι οι Έλληνες, και το όνομα σας θα περάσει στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας όχι μόνο ως μεγάλος καλλιτέχνης με παγκόσμια εμβέλεια, αλλά και ως ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ. Δεν υπάρχει άλλος που να μπορεί, που να'χει τη δύναμη, να συμπυκνώνει έναν ολόκληρο λαό, να ξεσηκώνει τα πλήθη!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ!!! Γιατί ποιος άλλος υπηρέτησε με τη ζωή του και το έργο του τις πανανθρώπινες αξίες της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ Ανθρώπινης ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ? Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!
Ποιά άλλη χώρα στον κόσμο, διαθέτει ένα πνευματικό σύμβολο και φάρο του ύψους , του διαμετρήματος της δικής σας εμβέλειας , όπως διαχέεται μέσα από τη ζωή και το έργο σας? ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΡΩΑΣ!!! ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ότι δεν μπόρεσαν να καταφέρουν όσοι επιβουλεύονται την χώρα μας, το κατάφερε ένας ανθέλληνας αμερικάνος που παριστάνει τον πρωθυπουργό, με 20% εκλογική δύναμη, που και αυτή είναι εντελώς πλασματική, αφού είναι από τις παράνομες ελληνοποιήσεις που έκανε για να πάρει ψήφους. Τρανή απόδειξη η αποχή των Ελλήνων στις πρόσφατες τοπικές εκλογές. Το 70% έδειξαν περιφρόνηση, και αποστροφή προς την κατοχική κυβέρνηση του Παπανδρέου. Που τώρα κυβερνά έναν ολόκληρο λαό 11 εκατομμυρίων, με 20% δύναμη, κι αυτή από Πακιστανούς, Αφγανούς, Σομαλούς. Αυτοί απεφάσισαν για τη δική μας χώρα!! Αυτούς έφερε ο Παπανδρέου για να στελεχώσει την εκλογική του δύναμη!! Και τώρα με κρυφές υπογραφές, ξεπουλά την ΕΛΛΑΔΑ!!!
Ο ίδιος ο Παπανδρέου ομολόγησε ότι έχουμε χάσει μέρος εθνικής μας κυριαρχίας!!! Αφού ήρθε στην εξουσία με προφανείς εντολές. Να αφελληνίσει και να διαμελίσει το ελληνικό κράτος, σύμφωνα με της επιταγές της παγκοσμιοποίησης.
Ο λαός έχει μπει σε γύψο, πλήρη ακινησία. Γι΄ αυτό και έχω στραφεί σε εσάς κύριε Θεοδωράκη αρκετές φορές, για να ζητήσω τη βοήθεια σας. Πάντα σε δύσκολους καιρούς για την Ελλάδα μας, ορθώσατε το ανάστημα σας απέναντι στην αδικία! Υπερασπιστήκατε τους αδυνάτους, υπηρετήσατε πιστά το κοινωνικό ιδεώδες, ουδέποτε ελεγχόμενος, και πάντα ασυμβίβαστος για την υπεράσπιση των αρχών και αξιών. Σας ευχαριστούμε, και θα σας ευγνωμονούμε αιώνια, για την απόφαση που πήρατε, να βοηθήσετε για άλλη μια φορά την Πατρίδα. Και πρέπει να ξέρετε, ότι νιώθουμε ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ εμείς οι Έλληνες, που έχουμε ΕΝΑΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!
ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΈΛΛΗΝΑ.
Με εκτίμηση,
Μαριζα Δροσακη.
Αναδημοσίευση από ksipnistere.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. "Γι΄ αυτό και έχω στραφεί σε εσάς κύριε Θεοδωράκη αρκετές φορές, για να ζητήσω τη βοήθεια σας. Πάντα σε δύσκολους καιρούς για την Ελλάδα μας, ορθώσατε το ανάστημα σας απέναντι στην αδικία!"
    Όλοι μαζί να τραγουδήσουμε για χάρη σας: Τη υπερμάχω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...