Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟ/ΖΟΥΠΑΝΙ

Την ήττα με 2-0 (21-17, 21-17) από τους ισχυρούς Γερμανούς Έρντμαν / Ματάισικ, νο1 της διοργάνωσης, γνώρισαν οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης (νο8) στον 2ο γύρο του Satellite της CEV στο Άλσμερ της Ολλανδίας.

Έτσι, η ελληνική ομάδα, θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στο ταμπλό των ηττημένων, όπου το Σάββατο στις 13:00 (ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει τους Ολλανδούς Μπέρσμα / Σπάικερς (νο11), οι οποίοι στον πρώτο γύρο έχασαν δύσκολα από τους Καναδούς Ρέντερ / Σαλκ (νο6) στο τάι μπρέικ (17-21, 21-14, 15-13).
Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του www.kotsizoupa.gr, τόνισε: «Για εμάς αυτό το τουρνουά είναι μια ωραία ευκαιρία να ξεσκάσουμε από την πολύ δύσκολη προετοιμασία του χειμώνα και να τεστάρουμε ορισμένα πράγματα που έχουμε δουλέψει. Έχουμε δουλειά ακόμη μπροστά μας και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς ατομικά αλλά και ως ομάδα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε νικηφόρα την πορεία μας ως ομάδα και ήμασταν πολύ ανυπόμονοι να ξεκινήσει αυτό το τουρνουά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...