Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Έγιναν οι δημαιρεσίες στο νέο δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας και κράτησαν 5 ώρες!!! από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι σήμερα, Κυριακή 2-1-2010.

Πρόεδρος του ΔΣ εκλέχτηκε ο Κώστας Χρονόπουλος και αντιπρόεδρος η Χρύσα Μυργιαλή. Γραμματέας η Μαρία Μαράκου.

Στη θέση της παλιάς Δημαρχιακής, τώρα θα υπάρχουν δυο επιτροπές, η Οικονομική και η Ποιότητας Ζωής.

Την Οικονομική Επιτροπή θα αποτελούν οι Δήμαρχος (ως Πρόεδρος), Βενετίδης Αναστ., Δαβγιώτη Ελ., Θεοχάρης Διον., Μαϊλη Μ., Γαβαλά Νικ. από πλευράς διοίκησης και Χρυσός Αλ., Μελάς Φ., Πατίδης Ηλ. από την αντιπολίτευση. Αναπληρωματικοί θα είναι οι Δασκαλάκη Μ., Μανουσιάδης Μπ., Σενικίδου Μ, για τη διοίκηση και Ζούπης Ζαχ., Μελάς Στ., για την αντιπολίτευση. 

Την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής θα αποτελούν οι Δήμαρχος (ως Πρόεδρος), Δασκαλάκη Μ., Λάλος Ι., Μανουσιάδης Μπ., Μόσχου Ειρ. και Σενικίδου Μαρ. από τη διοίκηση και Τσιρίδης Γ., Μπαρμπαγιάννη Ευγ., Πετρίδης Γ. από την αντιπολίτευση. Αναπληρωματικοί θα είναι οι Μαθιουδακη Ειρ., Πάστρα Χαρ. και Σαρηγεωργίου Θεοδ. για την διοίκηση και Φωτίου Ξ., Μελάς Στ. για την αντιπολίτευση.
Αναδημοσίευση από protikinisi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...