Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΣΕΑΔ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ

Το ΑΣΕΑΔ, απέρριψε την ένσταση του συλλόγου μας κατά της απόφασης της ΕΣΠΕΔΑ για το μηδενισμό της ομάδας μας, στον αγώνα του γυναικείου πρωταθλήματος με την Ευρυάλη και την αφαίρεση συνολικά 6 βαθμών.
Δε θα μπούμε στη διαδικασία αφορισμών κατά πάντων, αλλά απλά θα αναφέρουμε ότι, ενώ ο σύλλογος μας είχε και το τυπικό και το ουσιαστικό δίκαιο και το απέδειξε με τα στοιχεία που κατέθεσε, τελικά το ΑΣΕΑΔ, όπως αποδείχτηκε με άλλα στοιχεία δίκασε την υπόθεση και άλλα στοιχεία προσκομίστηκαν μετά τη διαδικασία και πάντως εντός της προθεσμίας των 3 ημερών για τη κατάθεση υπομνημάτων.
Σαφώς και θα ήταν διαφορετική η θέση μας, αν είχαν περιέλθει σε γνώση μας, τα διαφορετικά δεδομένα της υπόθεσης.
Σημασία πάντως έχει, ότι τώρα δεν αλλάζει τίποτα και έτσι οριστικά η Ευρυάλη, θα αγωνίζεται του χρόνου στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ.
Η συνέχεια επί.......

3 σχόλια:

  1. Πώς δεν αλλάζει....θεωρητικά εφόσον έτσι σκέφτονται στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. υπό τις ευλογίες και του Α.Σ.Ε.Α.Δ. κάθε σύλλογος για την εκπλήρωση δικών του μικροπολιτικών θα μπορεί ΝΟΜΙΜΑ να καταθέτει παρόμοιες ενστάσεις.

    Άντε με το "καλό" και σε άλλες ενώσεις τα ίδια για "καθαρίσει" ο χώρος και να "πάμε μπροστά"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί του χρόνου, οπότε, όποια ομάδα θέλει να διεκδικήσει 4άδα και άνοδο (αν είναι αρκετές οι ομάδες!) μόνο με ενστάσεις . . . και φυσικά με τις ευλογίες Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. και Α.Σ.Ε.Α.Δ.
    Μιλάμε για πολύ θεαματικό βόλεϋ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά στην Ελλάδα ισχύει " το νόμιμο είναι και ηθικό "

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...