Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΑΙΓΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ AEGINA CUP KAI MASTER


Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της εγκατάστασης στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας που θα φιλοξενήσει αρχικά το Aegina Cup 11 και 12 Ιουνίου και στη συνέχεια το πρώτο τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος Master Beach Volley 17-19 Ιουνίου (Τα προκριματικά του Μάστερ στις 16 του μηνός θα γίνουν στην Αγία Μαρίνα).
Το απόγευμα στρώθηκε άμμος θαλάσσης στον αγωνιστικό χώρο και ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των συστημάτων φωτισμού.
Μοναδική πλέον εκκρεμότητα είναι η κατασκευή της πλαϊνής κερκίδας, που μαζί με τις ήδη υπάρχουσες θα φιλοξενήσουν 600 θεατές.
O αντιδήμαρχος Φίλιππος Τζίτζης επέβλεψε τις εργασίες και ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου, τους εθελοντές και τα μέλη του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού για την προσπάθειά τους. Ο κ. Τζίτζης κάλεσε τους κατοίκους και όλους όσοι θα επισκεφθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο την Αίγινα να σπεύσουν στο κεντρικό λιμάνι για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να νιώσουν την έντονη συγκίνηση που προσφέρει το Μπιτς Βόλεϊ.
Στο Aegina Cup θα λάβουν μέρος ομάδες από την Αίγινα ενώ οι νικητές θα εξασφαλίσουν κάρτα ελευθέρας για το κυρίως ταμπλό του Μάστερ. Οι συμμετοχές στο αντρικό έφτασαν τις 24.

Σημείωση drapetsonavolley: Φυσικά και θα είναι παρών και στα δύο τουρνουά ο αθλητής του συλλόγου μας Κωστής ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ, ο οποίος με συμπαίκτη του το Γιάννη ΜΑΜΑΗ, θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν τη πολύ μεγάλη νίκη που σημείωσαν στο BEACH VOLLEY AROUND THE WORLD στο BALUX της Γλυφάδας και να εδραιωθούν στους υποψήφιους για το φετινό πανελλήνιο τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...