Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BEACH VOLLEY AROUND THE WORLD ATHENS 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Balux- Αστέρας Γλυφάδας το 1ο τουρνουά Beach Volley Around The World, BVAW Athens 2011 με ρεκόρ συμμετοχών από 120 ομάδες. Το μεικτό τουρνουά κατέκτησαν οι Χ. Λύτος-Π. Ξιαρχογιανοπούλου με νίκη 2-0 σετ (21-18, 21-19) έναντι των Δ. Νιόπα-Ζ. Ροδανού. Στους άνδρες νικητές αναδείχτηκαν οι Γ. Μάμαης- Κ. Κογκαλίδης με νίκη 2-1 σετ (23-21, 22-24,15-10) κόντρα στους Γ. Γιάτση-Δ. Νιόπα, ενώ στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Κ. Νικολαίδου-Αθ. Δηλαβέρη με νίκη 2-0 σετ (21-17, 21-16) κόντρα στις Ν. Κατερίνη-Μ. Παπαδάκη.

Την παραλία του Balux Αστέρας Γλυφάδας κατέκλυσαν όχι μόνο αθλητές και φίλοι του beach volley, αλλά και διάσημοι οπαδοί του αθλήματος που αγωνίστηκαν σε έναν αγώνα επίδειξης με σκοπό την ενίσχυση του διεθνή φιλανθρωπικού οργανισμού “Save the Children. Το πολύ θερμό κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους Β. Χατζηβασιλείου, Μ. Παπαδάκου, Γ. Μανίκα, Κ. Γκρέκα, Σ. Χανταβάκη, Ηλ. Σακά, B. Πολυμερόπουλο, Ε. Σφυρή, Θ. Μιχαλόπουλο, Ο. Kajganic και Μ. Jerkov σε έναν ξεχωριστό αγώνα με χαλαρή διάθεση αλλά και θεαματικά καρφιά.

Τόσο το αγωνιστικό όσο και το οργανωτικό μέρος του τουρνουά λειτούργησαν άψογα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το BVAW που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Έφη Σφυρή, τον Jose Salema και το Vari Sports Club.

Η Εφη Σφυρή σχολιάζοντας το νέο της εγχείρημα δήλωσε:

«To ΒVAW Athens 2011 αποτελεί ένα στόχο που είχαμε θέσει στο Vari Sports Club εδώ και δύο χρόνια και χαίρομαι ιδιαίτερα που το ρεκόρ συμμετοχών των 120 ομάδων επικυρώνει την επιτυχία του. Διαπιστώνω πως το κοινό του beach volley αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά τουρνουά ερασιτεχνικού χαρακτήρα για να συμμετέχει. Ωστόσο θα ήθελα να σταθώ στην ιδιαίτερα επιτυχή συνεργασία του Vari Sports Club με το BVAW. Όλα έδειξαν πως πρόκειται να δοθεί συνέχεια στις αγωνιστικές διοργανώσεις για τα επόμενα χρόνια με ακόμη μεγαλύτερα και επιτυχέστερα τουρνουά που απευθύνονται σε όλους τους φίλους του beach volley


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...