Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ MASTERS ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ



Ξεκινάει το Σάββατο 11 Ιουνίου στο λιμάνι της Αίγινας το «Αίγινα Καπ», το τοπικό τουρνουα που θα κρινει ποιές τοπικές ομάδες θα διεκδικήσουν την Wild Card (κάρτα ελευθέρας εισόδου) για το Masters της επόμενης εβδομάδος (16-19 Ιουνίου).
Ο Κώστας Κογκαλίδης που μετέχει στο Αίγινα Καπ τόνισε: «Είναι πολύ ωραία η εγκατάσταση, δεν περίμενα να γίνει μαστερ στην Αίγινα. Μας έχουν φαβορί, απέναντι στους Κλώνο/Κατσίβελη . Τους έχουμε κερδίσει σε άλλα τουρνουά και δεν σκεφτόμαστε καν ότι θα χρειασθεί να παίξουμε στα προκριματικά της Αγίας Μαρίνας την ερχόμενη εβδομάδα - θα κερδίσουμε!»
Ο Κογκαλίδης μαζί με τον Γιάννη Μαμάη κέρδισαν την περασμένη εβδομάδα το διεθνές ερασιτεχνικό τουρνουά του Balux, κερδίζοντας στον τελικό τους έμπειρους Γιώργο Γιάτση / Δημήτρη Νιώπα.
Ο Γιάννης Μαμάης πρόσθεσε: «Είναι μεγάλο γεγονός για το νησί, το περιμέναμε επί χρόνια. Ήταν μια δέσμευση του Πέτρου Πετρίτη που τελικά πραγματοποιήθηκε. Έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις από την εγκατάσταση και πιστεύουμε ότι θα γήπεδο θα είναι συνέχεια γεμάτο από κόσμο»

* Στην φωτό σημερινή προπόνηση στο γήπεδο που στήθηκε στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας Αναδημοσίευση από beachvolleynews.gr Υπενθυμίζουμε ότι από τις 10:00 θα μεταδίδονται όλοι οι αγώνες του AEGINA CUP σε ζωντανή μετάδοση από το aeginaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...