Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΜΙΛΩΝΑΣ 0-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Εντός έδρας ήττα με την οποία ελαχιστοποιούνται οι ελπίδες πρόκρισης μας στην επόμενη φάση, υπέστη το α΄ τμήμα των κορασίδων μας, από τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑ με 0-3 (19-25, 20-25, 17-25).
Άννα ΣΑΛΤΟΥΡΙΔΟΥ
Η ομάδα μας, σε αυτόν τον αγώνα, παρουσιάστηκε σε κακή κατάσταση, με αθλήτριες χωρίς όρεξη για αγώνα, με ηττοπάθεια και με πολλά, μα πάρα πολλά λάθη, με αποτέλεσμα να φανούν εύκολη λεία για το Μίλωνα, ο οποίος εκμεταλεύτηκε την κατάσταση μας και με στρωτό και όμορφο βόλει, δε δυσκολεύτηκε να πανηγυρίσει το δίποντο της νίκης.
Για τη συνέχεια, θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στην ομάδα μας και το κυριότερο, η νοοτροπία των αθλητριών μας και να γυρίσει στο πρόσωπο τους το βλέμμα του νικητή και να φύγει η μοιρολατρία.
Σε ο,τι αφορά την πρόκριση τώρα, για την ομάδα μας, δε μας φτάνουν μόνο οι δύο δικές μας νίκες, αλλά χρειαζόμαστε και συνδυασμό αποτελεσμάτων των αντιπάλων μας. Άρα, τώρα πια, δεν εξαρτόμαστε μόνο από εμάς. Ας ελπίσουμε, ότι η συνέχεια, θα είναι αντίστροφη, με τα μέχρι τώρα δεδομένα και η ομάδα μας, θα δείξει την αξία της, γιατί δε θα θέλαμε να δούμε την ομάδα μας, να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ.Βλάχου και Σαχινίδη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Μπουρέλι, Αμοιρίδου, Ιωάννου, Σαλτουρίδου, Λιόλιου Αγγ., Βεντούρη, Κουμρόγλου (λ), Χάνου Στ. (λ), Λιόλιου Γ., Αγγέλη, Στοίτσεβα.
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ: (Αποστόλου) Σταθώρη Σ., Τζεδάκη, Χριστοπούλου, Καρανίκα, Φερμελή, Δασκαλάκη, Δελαδή (λ), Μπουγιούκου, Σταθώρη Χρ., Έλληνα, Γιακομίογλου.
Στον άλλον αγώνα της 4ης αγωνιστικής: ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 3-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (12-01) 08
2. ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (06-08) 06
-----------------------------------------------------------
3. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ (06-09) 05 (3) (05-03)
4. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (05-11) 05 (3) (03-05)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...