Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

greekvolley.com: ΧΑΝΙΑ Vs ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ.. ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΩΝ



deliprimi
Χανιά Vs Δραπετσώνα.. σύγκρουση δύο αδερφών

Και οι δύο ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού αρκετά χρόνια μετά η μοίρα τους έφερε αντίπαλους στο κλειστό τον Χανίων. Ο λόγος για το Νίκο Δεληπρίμη των Χανίων και το Μάνο Δεληπρίμη της Δραπετσώνας. Ακραίος / Διαγώνιος ο ένας πασαδόρος ο άλλος, τους χωρίζουν 6 χρόνια διαφορά αλλά είναι πολύ αγαπημένα αδέρφια. Παιδιά των Γιάννη Δεληπρίμη και της Βάσως Βαλσαμίδου μεγάλωσαν με πολύ αγάπη και μέσα στα γήπεδα. Ο χαμός του πατέρα τους πριν λίγο καιρό τους έφερε ακόμα πιο κοντά και δυνάμωσε το χαρακτήρα τους.

Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζαν στο ίδιο γήπεδο τα δύο αδέρφια και η μητέρα τους κ. Βάσω ταξίδεψε όπως ήταν φυσικό ως την Κρήτη για να τους καμαρώσει.

Ο Μάνος μας είπε σχετικά : «Ένιωσα περήφανος για τον αδερφό μου, που έκανε μια τόσο θεαματική εμφάνιση. Ελπίζω πραγματικά μια μέρα να μπορέσω να παίξω στο επίπεδο που παίζει κι αυτός. Ακόμα και στην ίδια ομάδα με εκείνον. Εύχομαι να του δοθούν οι ευκαιρίες που αξίζει και να δείξει τις δυνατότητές του. "



*Φωτό αγώνα Μανώλης Μαυράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...