Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-1 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Κώστας ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ
Με εκτός έδρας ήττα από τον ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με 3-1 (25-18, 26-28, 25-15, 25-15) συνέχισε την πορεία του το αντρικό μας τμήμα, για την 17η αγωνιστική της Α2 αντρών.
Αν και η ομάδα μας παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο αποδεκατισμένη από πολλές απουσίες και με αθλητές σε πρωτόγνωρες γι αυτούς θέσεις, έπαιξε πολύ καλό βόλει και στάθηκε με αξιοπρέπεια στον αγώνα.
Μέχρι τα μέσα του 1ου σετ, οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, για να πατήσει γκάζι το Ρέθυμνο μετά το 12-12 και να προηγηθεί εύκολα με 1-0.
Στο 2ο σετ, η ομάδα μας αρχικά προηγήθηκε με 9-12, για να κρατήσει τη διαφορά μέχρι το τέλος όπου με ψυχραιμία και χωρίς άγχος καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε 1-1.
Στα 3ο και 4ο σετ, το Ρέθυμνο μη θέλοντας να μπει σε περιπέτειες, πήρε διαφορές από τις αρχές των σετς και δε δυσκολεύτηκε να κάνει το τελικό 3-1.
Μετά από τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής, η ομάδα μας έπεσε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά ακόμα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και άμεσα ξεκινά η αντεπίθεση μας, για να κρατήσουμε την ομάδα στην Α2.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Βλαχάκη και Κανακάκη.
ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: (Πρασανάκης) Διαμαντάκης, Σπανόπουλος, Κοτσιλιάνος, Συνολάκης, Ζουπάνι, Κόκκινος, Λαδάκης (λ), Μπονατάκης, Μονιάκης, Ταταράκης.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Μαλαματίνας, Δεληπρίμης, Μπουλγάρου, Ρούσσος, Κογκαλίδης Κ., Περλεπές (λ), Βεστάκης, Κογκαλίδης Στ.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...