Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ Κ. - ΡΕΘΥΜΝΟ 3-0 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έκανε το «μπαμ» ο Ηρακλής Κηφισιάς, 3-0 το Ρέθυμνο

 
 Την μεγάλη έκπληξη στο Κύπελλο Γυναικών έκανε ο Ηρακλής Κηφισιάς, που νίκησε με 3-0 τον ΟΠΕΡ και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού. 
 Η ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη μετά την νίκη κορυφής επί του Αστέρα Αγίου Δημητρίου για το πρωτάθλημα, πραγματοποίησε άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση την ώρα που ο ΟΠΕΡ γνώριζε τη δεύτερη διαδοχική του ήττα (ηττήθηκε για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών την Κυριακή από την Ηλιούπολη).

Η ομάδα του Ρεθύμνου βρέθηκε σε κακή μέρα, ενώ είχε και την απώλεια της Μαρίνας Ζούνιτς που είχε πρόβλημα στην μέση της, με τον Νίκο Ζιώγα να μην ρισκάρει την συμμετοχή της.

Σπύρος Χουντουμάδης: «Παίξαμε με ηρεμία και τα τελευταία αποτελέσματα λειτούργησαν θετικά για την ομάδα μου. Παίξαμε απελευθερωμένα και εκμεταλλευτήκαμε τα δικαιώματα που μας έδωσε ο ΟΠΕΡ. Τώρα πια όλα είναι θέμα κλήρωσης. Φυσικά ο στόχος μας παραμένει το πρωτάθλημα και στο Κύπελλο θέλουμε να απολαύσουμε όσο περισσότερο γίνεται την συμμετοχή μας»

Νίκος Ζιώγας: «Κάναμε μια προσπάθεια, αλλά δυστυχώς τα περισσότερα κορίτσια ήταν σε κακή μέρα και το πληρώσαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και ετοιμάζεται για την μεγάλη κατηγορία»

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-21, 25-20)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης): Χρυσομάλλη, Σπανού, Κορναράκη, Κόνιαρη, Γκρέκα, Γεωργιάδη, Αγγελόπουλου –λ / Λύρα –λ, Νικολογιάννη, Καστάνου, Γκουντιμένκο
ΟΠΕΡ (Ζιώγας): Κλεισιάρη, Τσέιμπερς, Ξαγοραράκη, Παρασκάκη, Σαπαρέφσκα, Τσελάνη, Παπουτσή –λ / Χατζάκη Ρ.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...