Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α': Το Σάββατο 28/02 και ώρα 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ακάδημο, οι εξής αθλητές: Αμοργιανός Πρ., Αμοργιανός Μ., Δαδημόπουλος, Δαρδανός, Διαμαντής, Θωμόπουλος, Κογκαλίδης, Λεκάι, Χαρακλάνης.  

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 28/02 και ώρα 13:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τη Ν. Σμύρνη όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο, οι εξής αθλήτριες: Χάνου Κ., Χάνου Στ., Λιόλιου, Στοίτσεβα, Αγγέλη, Ιωάννου, Συναπίδου, Μοίρα, Θωμαίδου, Φώτου.

 ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Δ΄: Την Κυριακή 01/03 και ώρα 12:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πορφύρα, οι εξής αθλήτριες: Βλαντίδου, Καστρίτση, Χρυσού, Κάβουρα, Όκκα Γ., Στεφοπούλου, Δριβάκου, Λεκκάκου, Όκκα Χρ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Την Κυριακή 01/03 και ώρα 14:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Έσπερο, οι εξής αθλήτριες: Αντωνοπούλου, Μπουλούμπαση, Σταμπολίου, Κυρίσογλου, Νόου, Καγιαλή, Χαχάμη, Λεούση, Λαγού, Γιουνούς, Λεκάι Κλ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Την Κυριακή 01/03 και ώρα 15:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τη Γλυφάδα, όπου θα μας υποδεχτείη Ευρυάλη, οι εξής αθλήτριες: Κούτσου,  Κανελλοπούλου, Μουστάκα, Νόου, Μαρκουτσά, Βουλγαράκη, Λυμπεροπούλου Ειρ., Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Κουτούβαλη. Λεπίδου, Χάλαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...