Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

2 ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ



Το πρώτο τηλεοπτικό ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής θα γίνει στο Βραχάτι όπου ο Παμβοχαϊκός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (18η αγωνιστική, 28/2, 17.00, Νοvasports-4, Διαιτητές: Γεροθοδωρός, Νικολόπουλος).

O Παμβοχαϊκός αναζητά την 9η νίκη στο πρωτάθλημα. Σε 17 αγώνες έχει 22 βαθμούς και στόχος είναι να πλησιάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην 5η θέση. Προέρχεται από την ήττα στην Κηφισιά από την τοπική ομάδα κι εκεί εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες για είσοδο στην πρώτη 4αδα. Σε 7 εντός έδρας αγώνες έχει 4 νίκες και 3 ήττες. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.
«Δεν μας εφησυχάζει»
Ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού και άλλοτε παίκτης του τριφυλλιού Δημήτρης Ζήσης είπε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση από υγεία. Θα παλέψουμε απέναντι σε μία δυνατή και δεμένη ομάδα. Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός εντός έδρας παίζει καλύτερα απ΄ ότι εκτός έδρας. Αυτό δεν μας εφησυχάζει. Περιμένουμε πολύ κόσμο. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό ματς που θα το ευχαριστηθει και ο κόσμος και εμείς».
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Λαμίας που διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για την 4αδα. Εκτός έδρας το τριφύλλι αντιμετωπίζει δυσκολίες. Σε 8 αγώνες μακριά από την έδρα του έχει 5 ήττες και 3 νίκες.
«Νίκη για να ελπίζουμε»
Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων που πριν από δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Παμβοχαϊκού είπε: «Εάν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για είσοδο στην 4αδα πρέπει να πάρουμε τη νίκη στο Βραχάτι. Ο Παμβοχαϊκός έχει χάσει την 4αδα κι αυτό είναι και θετικό και αρνητικό. Τώρα μπορεί να παίξει πιο ελεύθερα. Ο Παμβοχαϊκός τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχτεί σε μία αξιόπιστη δύναμη στο πρωτάθλημα κι αν δεν είχε την ατυχία με τον Ασπιώτη θα ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία».
Ο Αμερικανός ακραίος, Μπράιαν Κουκ είπε στο paovolleyball.gr: «Είναι ακόμα μια δύσκολη αναμέτρηση αλλά πρέπει να τους κερδίσουμε. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα αλλά εμείς αν μπούμε προσεχτικά και συγκεντρωμένα πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Μία νίκη ο Παναθηναϊκός
Είναι η τρίτη φορά στην εφετινή σεζόν που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο φιλέ. Ο Παμβοχαϊκός έχει νικήσει τις δύο προηγούμενες και μαλιστα στην Κυψέλη επικράτησε 3-2 σετ. Σε 7 αγώνες ο Παμβοχαϊκός έχει 6 νίκες, έναντι μόλις μία του Παναθηναϊκού.

Επίσης στις 20:00 στη NERIT PLUS, θα μεταδοθεί ο αγώνας της Α1 γυναικών Θήρα - Μαρκόπουλο. 
Η Θήρα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 27 πόντους και το Μαρκόπουλο στην 8η θέση με 16 πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...