Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών καθώς σήμερα διεξάγονται οι αγώνες της 16ης αγωνιστικής και τα αποτελέσματα τους είναι πολύ σημαντικά για τις μάχες της κορυφής και της ουράς της βαθμολογίας.

Στις 20.00 (Novasports 1) στο κλειστό της Κυψέλης διεξάγεται το ντέρμπι αιωνίων με τον πρώτο Παναθηναϊκό (με 38 βαθμούς) να υποδέχεται τον δεύτερο (έχοντας κάνει το ρεπό του) Ολυμπιακό (36 βαθμοί).
Οι πράσινες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα κι όπως σημείωσε ο Γιώργος Ρούσης: «Αύριο παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ιδιαίτερα μετά και την έλευση της Νέσοβιτς ο Ολυμπιακός έχει ένα ρόστερ που αποτελεί πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας δείχνουμε σημάδια ανάκαμψης αλλά έχουμε δρόμο ακόμη. Το σίγουρο ότι όλοι μας στην ομάδα θα κάνουμε τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ότι παίζουμε εντός έδρας μας δίνει μια μικρή ασφάλεια αλλά για να κερδίσουμε θα πρέπει να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ελπίζω ότι θα γίνει ένα θεαματικό παιχνίδι που θα το απολαύσει ο κόσμος».
Προβλήματα δεν υπάρχουν ούτε στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, ωστόσο από την πλευρά των ερυθρόλευκων διευκρινίστηκε ότι δεν θα γίνουν δηλώσεις πριν την διεξαγωγή του ντέρμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...