Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Αύριο η δεύτερη εκπομπή για το αναπτυξιακό βόλεϊ



Αύριο η δεύτερη εκπομπή για το αναπτυξιακό βόλεϊΗ εκπομπή είναι προσφορά της Ακαδημίας STAR VOLLEY σε παραγωγή του sportshero.gr ενώ μεγάλος χορηγός της παραγωγής είναι η Επιθεώρηση Πωλήσεων ΑΝΤΩΝΗ ΧΡΥΣΟΥ της Εθνικής Ασφαλιστικής. 
 Την Τρίτη 15.12.2015 στις 19:00 θα προβληθεί η δεύτερη διαδικτυακή παραγωγή εκπομπής στην Ελλάδα για το αναπτυξιακό volley.


Η διαδικτυακή εκπομπή παρουσιάζεται δύο φορές κάθε μήνα (κάθε δεύτερη Τρίτη στις 19:00) μέχρι τον Ιούνιο 2016.

Ελπίζουμε να βρείτε και αυτή την εκπομπή ενδιαφέρουσα και ενημερωτική όσον αφορά την ανάδειξη και προβολή του έργου που γίνεται στις αναπτυξιακές ομάδες του ΔΑΣ Δραπετσώνας αλλά και άλλων αθλητικών σωματείων στην ΕΣΠΕΔΑ που διακρίνονται για τη συστηματική ενασχόλησή τους με την ανάπτυξη των υποδομών στο χώρο του ερασιτεχνικού volley.

Τα θέματα της εκπομπής όπως κάθε φορά πολλά και ενδιαφέροντα για τους φίλους και υποστηρικτές των αναπτυξιακών ομάδων volley και των πρωταγωνιστών του αθλήματος που είναι οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες volley.

Ευχαριστούμε όλους τους υπεύθυνους των σωματείων με τους οποίους ήλθαμε σε επαφή, τους προπονητές και προπονήτριες αλλά και ΟΛΩΝ όσων συνέβαλλαν στο να δημιουργηθεί αυτή η ευκαιρία επικοινωνίας με την οποία επιθυμούμε να σας κρατήσουμε συντροφιά μέχρι το τέλος της φετεινής αθλητικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...