Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Τα ραντεβού των 6 αναπτυξιακών αγώνων για το Σαββατοκύριακο, είναι τα εξής:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 12/12 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'' στις 09:00 για να αναχωρήσουμε για το Αιγάλεω, όπου θα μας υποδεχτεί η ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλήτριες: Αμοιρίδου, Χάνου Κ., Ιωάννου, Στοίτσεβα, Αγγέλη, Μαρκάκη, Θωμαίδου, Μαρκουτσά, Φώτου, Λεπίδου, Χάνου Στ., Κουμρόγλου, Χρυσού, Βούλγαρη.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Τo Σάββατο 12/12 και ώρα 10:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι εξής αθλήτριες: Αντωνοπούλου, Μπουλούμπαση, Χαχάμη, Γιουνούζ, Τσέλιου, Βλαντίδου, Καστρίτση, Δριβάκου, Σωτηρίου, Ταμπάκου.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Το Σάββατο 12/12 και ώρα 13:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. Κασιμάτης'', για τον εντός έδρας αγώνα με το Περιστέρι, οι εξής αθλήτριες: Μοίρα, Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Νόου, Χίου, Κανελλοπούλου, Χάλαρη, Όκκα, Λυμπεροπούλου Ειρ., Κούτσου, Νουρλιάδη.

ΠΑΙΔΕΣ: Το Σάββατο 12/12 και ώρα 14:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για τη Ν. Σμύρνη, όπου θα μας υποδεχτεί ο Μίλωνας, οι εξής αθλητές: Κογκαλίδης, Δαρδανός, Λεκάι, Κασαπίδης, Αμοριανός Μ., Αμοριανός Π., Τσουλφάς, Γρηγοράτος, Χαρακλάνης.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Την Κυριακή 13/12 και ώρα 15:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Άμιλλα, οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Γρηγοράτου, Φούσκα, Ιωάννου, Στοίτσεβα, Παπαδόγγονα, Ζάππα, Πολυμεροπούλου, Αγγέλη, Θωμαίδου, Μοίρα, Χάνου Κ.    
 
ΕΦΗΒΟΙ: Την Κυριακή 13/12 και ώρα 17:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Πετρούπολη, οι εξής αθλητές:
Κασαπίδης, Καλόβολος, Ορμενάι, Τσαβάς, Ανδρεόπουλος, Τζαννετουλάκος, Βεστάκης, Κογκαλίδης, Δαρδανός, Λεκάι, Χαρακλάνης, Αμοριανός Πρ., Αλεξάκης, Γρηγοράτος.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου