Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-1 ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Μαριάνθη ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑ
Με εκτός έδρας ήττα από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ με 3-1 (25-18, 22-25, 25-13, 25-18) ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τη γ΄ φάση του πρωταθλήματος το τμήμα των νεανίδων μας.
Η ομάδα μας, δεν κατάφερε να παίξει καλό βόλει και έχασε έναν αγώνα από τον οποίο με καλή απόδοση, θα μπορούσαμε να αποκομίσουμε τους πόντους της νίκης.
Στο 1ο σετ, ο Ολυμπιακός πήρε από την αρχή μεγάλες διαφορές με 14-3. Στη συνέχεια η Δραπετσώνα, ανέκαμψε και μείωσε μέχρι το 17-12, χωρίς όμως ανάλογη συνέχεια.
Στο 2ο σετ, ανεβάσαμε την απόδοση μας και διατηρούσαμε μια διαφορά 2-3 πόντων, με την οποία τέλειωσε το σετ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Περιμέναμε, ότι η ισοφάριση θα ενέπνεε τα κορίτσια μας και θα είχαν ακόμα καλύτερη απόδοση στη συνέχεια. Φευ όμως, καθώς τα λάθη μας ήταν πολλά, η ψυχολογία όχι η πρέπουσα και ο Ολυμπιακός έφτασε εύκολα στο τελικό 3-1.
Στη συνέχεια του πρωταθλήματος, θα πρέπει να θυμηθούμε τον καλό μας εαυτό, περιορίζοντας τα λάθη μας, αν θέλουμε να πετύχουμε την πρόκριση μας, στην τελική φάση. Ναι, ο όμιλος μπορεί να είναι δύσκολος, αλλά οι μεγάλες ομάδες, έγιναν μεγάλες, μέσα από δυσκολίες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες περίμεναν κατά 75΄ την έναρξη του αγώνα, ενώ το ίδιο - 100΄- παρατηρήθηκε και την προηγούμενη ημέρα, κατά τον αγώνα των κορασίδων, λόγω μεγάλης καθυστέρησης των προηγούμενων αγώνων.
Μικρή Λιόλιου - Μεγάλη Λιόλιου 2-0. Ας ελπίσουμε η τρίτη να είναι καλύτερη.
Άριστη η διαιτησία της κας. Μεταξά και του κ. Χατσικιάν.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Σαραντίτης - Ζωγραφάκης) Πάντου, Ζαμπάτη, Λιόλιου, Αδαμοπούλου, Μιλεντίγιεβιτς, Γιώτα, Βασιλοπούλου (λ), Γκόλφη (λ), Καίσαρη, Τσαλικούση, Ζουμίδη.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου) Φούσκα, Ιωάννου, Πολυμεροπούλου, Λιόλιου, Ζάππα, Μπουρέλι, Παπαδόγγονα (λ), Γρηγοράτου (λ), Μαρκάκη, Στοίτσεβα.
 
Στον άλλο αγώνα της 1ης αγωνιστικής: ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 3-1
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (03-01) 02
-. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (03-01) 02
--------------------------------------------------
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (01-03) 01
-. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (01-03) 01 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...