Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κάν' το όπως με ΑντβέρπΈτοιμος για ένα ακόμα ευρωπαϊκό... θαύμα είναι ο Φοίνικας Σύρου. Η ομάδα των Κυκλάδων υποδέχεται την Τετάρτη (16/12, 18.00 OTESPORT 8) την φινλανδική VaLePa Σασταμάλα στη ρεβάνς της φάσης των «16» του CEV Cup. Στον πρώτο αγώνα η φινλανδική ομάδα νίκησε με 3-0 σετ και ο Φοίνικας για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ στην κανονική διάρκεια ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στην 8αδα μέσω του «χρυσού» σετ των 15 πόντων, όπως έκανε και στην προηγούμενη φάση κόντρα στην Αντβερπ. 

Το «PAOK Sports Arena» φοράει και πάλι τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το δεύτερο αγώνα για το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ , αυτόν ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Νόλικο Μαασέικ για την 4η αγωνιστική του C΄ομίλου.  

Για τον Δικέφαλο ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί και την τελευταία ευκαιρία για μείνει ζωντανός στην υπόθεση της πρόκρισης αλλά και να πετύχει την πρώτη νίκη στη διοργάνωση που θα του δώσει ψυχολογία ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το ΟΤΕSPORT 6.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...