Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΑΛΛΗΝΗ 0-3 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ιωάννα ΤΖΩΡΤΖΗ
Την ήττα - αποκλεισμό γνώρισε το γυναικείο μας τμήμα, στον πρώτο του αγώνα για το κύπελο Ελλάδας,  από τον ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ με 0-3 (13-25, 19-25, 20-25).
Η ομάδα μας, η οποία έχει δύο κατηγορίες διαφορά με την αντίπαλο της, στάθηκε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και από τη στιγμή που απέβαλε το φόβο, χτύπησε τον αγώνα και απείλησε με ήττα την Παλλήνη, αλλά ήθελε και το κάτι παραπάνω για να το πραγματοποιήσει.
Η ομάδα μας, μπήκε στον αγώνα φοβισμένη και διστακτική, με αποτέλεσμα η Παλλήνη να ξεφύγει από την αρχή στο σκορ και να προηγηθεί εύκολα με 0-1.
Με την πάροδο του χρόνου, η Δραπετσώνα άρχισε να λύνεται και να βλέπει ότι απέναντι της δεν είχε μια εξωπραγματική ομάδα, αλλά θα μπορούσε να είχε τύχη στην έκβαση του αγώνα.
Στο 2ο σετ, η Δραπετσώνα ανέβασε την απόδοση της, με την Παλλήνη όμως να διαιτηρεί διαφορά με 9-12, 11-17 και να το τελειώνει για το 0-2, πιο δύσκολα από το προηγούμενο.
Στο 3ο σετ, η ομάδα μας, συνέχισε να ανεβάζει και άλλο την απόδοση της και να απειλεί ξεκάθαρα την Παλλήνη. Όμως η ατυχία έπαιξε μεγάλο ρόλο στην έκβαση του σετ και ίσως του αγώνα, καθώς στο 6-6, αντικαταστάθηκε η ακραία μας Σοφία ΔΟΥΚΑ, λόγω τραυματισμού και στο 11-12, η έτερη ακραία μας Ελβίρα ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ κι αυτή λόγω τραυματισμού. Παρ΄όλες όμως αυτές τις ατυχίες, η ομάδα μας συνέχισε να παίζει σπουδαίο βόλει και προηγήθηκε με 17-15. Όμως δεν αντέξαμε και η Παλλήνη με σερί 0-6, προηγήθηκε με 17-21, έχοντας με το μέρος της και 2-3 λανθασμένες υποδείξεις του κ. Μόσιαλου, έφτασε στο τελικό 0-3.
Η Παλλήνη, έπαιξε σοβαρό βόλει, δεν παρασύρθηκε σε καμία στιγμή, λόγω της διαφοράς των κατηγοριών και ο τεχνικός της κ. Τουρνάκης, έβγαλε σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα με μια 6άδα.  
Το μεγάλο κέρδος μας, από τον αγώνα αυτό είναι το γεγονός ότι οι αθλήτριες μας κατάλαβαν, ότι η αξία τους είναι για μεγαλύτερη κατηγορία και ότι μπορούν να κοιτάν στα μάτια μεγαλύτερες ομάδες.
Ο κ.Μόσιαλος, θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός, ειδικά από τη στιγμή που βλέπει την ασθενέστερη ομάδα να κτυπάει στα ίσια τον αγώνα. Άριστη η κα. Μαυρικίδου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου) Χατζηπέτρου, Καραγιαννίδου, Βαγγή, Τζώρτζη, Δούκα, Μπουρέλι, Κρεμμύδα (λ), Ιωάννου, Πολυμεροπούλου, Ζάππα.
ΠΑΛΛΗΝΗ: (Τουρνάκης) Καραμπάγια, Σκλάβαινα, Τζίμα, Στάθη, Οικονομοπούλου, Πολίτη, Μπάγια (λ), Κατοίκου, Στεργάκου - Νέλσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...