Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1-3 ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ

Γιώργος ΜΠΑΛΤΑΣΗΣ
Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο θεσμό του κύπελου Ελλάδας, το αντρικό μας τμήμα επί της ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με 1-3 (25-20, 15-25, 17-25, 12-25).
Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα ανεξήγητα υποτονικά και φανερά χωρίς διάθεση, με αποτέλεσμα η Αγ. Παρασκευή στο 1ο σετ, να προηγηθεί με 16-8. Προς το τέλος του σετ, η Δραπετσώνα έδειξε να συνέρχεται και να μειώνει το σκορ.
Από το 2ο σετ και μετά η Δραπετσώνα, φτάνοντας την απόδοση της σε υψηλά στάνταρ, δε συνάντησε κανένα εμπόδιο, ώστε να κατακτήσει τα επόμενα τρία σετς και να πανηγυρίσει την πρόκριση στη 2η αγωνιστική.
Αφού πια, σε όλα τα τάιμ άουτ του 4ου σετ, από το γέλιο που μας προκαλούσαν οι αποφάσεις της κας. Ράντσιου, δε μπορούσαμε να συγκεντρωθούμε στις οδηγίες του κόουτς.
Από το σύλλογο της Αγ. Παρασκευής, δεν έχουμε κανένα παράπονο και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την άψογη φιλοξενία τους.
Με λάθη σε βάρος της ομάδας μας η διαιτησία της κας. Ράντσιου και του κ. Προκοπίου. 
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: (-) Λεβαντίνος, Βλαχάκης, Κοντοδήμας, Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Σωτηρέλης, Αθανασιάδης (λ), Αραμπατζής (λ), Τσιτούρης, Κωλέττης, Χρέππας, Ντάλλας, Λεκάκος, Πανόπουλος.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζημιχάλης) Μπαλτάσης, Μαρμαρινός, Κλώνος, Παυλίδης, Μεσσάλας, Κογκαλίδης, Αντωνιάδης (λ), Μπουλγάρου, Καρανικολάου, Στρατηγός, Γιωτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...