Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΚΝΑΚ ΡΟΥΖΕΛΑΡ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3-2


Ο Παναθηναϊκός έφτασε για μία ακόμη φορά κοντά σε επική ανατροπή, αλλά για μία ακόμη φορά "λύγισε" στο τάι μπρέικ, αφού ηττήθηκε με 3-2 από την Κνακ Ρούζελαρ στο Βέλγιο.
Όπως και την 1η αγωνιστική στο κλειστό της Γλυφάδας με αντίπαλο την Ντινάμο Μόσχας, έτσι και στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ.
Οι "πράσινοι" έφεραν και πάλι το ματς στα ίσα (2-2), αλλά δεν άντεξαν στο 5ο σετ, με συνέπεια να παραμείνουν για ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς νίκη στο φετινό Champions League.

Οι παίκτες του Στέλιου Καζάζη είχαν πολύ κακή απόδοση στα δύο πρώτα σετ, τα οποία έχασαν με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά στη συνέχεια αφυπνίστηκαν και με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στο 2-2, μαζεύοντας τελικά μόνο ένα βαθμό από το ταξίδι τους στο Βέλγιο.

Με αυτήν την ήττα ο Παναθηναϊκός παρέμεινε τελευταίος και θέλει πλέον νίκη της Ντινάμο Μόσχας επί της Τιρόλ Ίνσμπρουκ, προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση βολής, τόσο από τους Αυστριακούς, όσο και από τους Βέλγους, τους οποίους υποδέχεται στη Γλυφάδα στο β' γύρο.

Ο Στέλιος Καζάζης είπε μετά το παιχνίδι: "Αφού ξεπεράσαμε το αρχικό διπλό σοκ του πρώτου σετ, όπου είχαμε δυο σημαντικά θέματα, το ένα ήταν το σχήμα ανάγκης και το δεύτερο ο τραυματισμός του Γκενς, που ήταν ένα ψυχικό βάρος, στη συνέχεια κάνανε ό,τι είχαμε προγραμματίσει πριν το ματς. Ο Ηλίας (Λάππας), που δεν είναι ακόμα έτοιμος, πέρασε στο ματς με συγκεκριμένο ρόλο να παίζει σε μπλοκ, άμυνα, υποδοχή χωρίς να παίρνει μπάλες. Έτσι σιγά σιγά αρχίσαμε να προσαρμοζόμαστε. Γιατί είχαμε να παίξουμε 20 μέρες με αυτό το σχήμα.

Τους χτυπήσαμε από το κέντρο ενώ πήρε μεγάλο επιθετικό βάρος ο Μπόμπι, που μπορεί να ξεκίνησε άσχημα, αλλά στη συνέχεια έγινε η ηγετική μορφή στον αγώνα. Κάναμε τακτικό σέρβις και αρκετές φορές τους βγάλαμε μακριά από το φιλέ, ρισκάραμε παραπάνω απ' ό,τι συνήθως γιατί δεν είχαμε άλλη επιλογή, και θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλη την ομάδα γιατί σήμερα η προσπάθεια μέσα στο γήπεδο ήταν συγκινητική".

Από την πλευρά του, ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ τόνισε: "Αγώνα με αγώνα βελτιωνόμαστε, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Μετά το 2-2 στα σετ και το 8-7 του τάι μπρέικ μείναμε από δυνάμεις. Η Κνακ κέρδισε δίκαια".

Τα σετ: 25-17, 25-16, 21-25, 20-25, 15-9

Κνακ Ρούζελαρ: Φλαμ 8, Ντεπέστελε 3, Τσέλιτανς 8, Ντερού 13, Κοντρέρας 14, Βερχάνεμαν 28, Κάλενμπερτ (λ - 83%) / Τούερλινκς 8, Βέρχελντ 1, Χόχο 1, Γκέρινκς

Παναθηναϊκός: Μηνούδης 12, Κόβατς 1, Πετρέας 12, Γιορντάνοφ 29, Πανταλέων 11, Γκενς, Παπαδημητρίου (λ - 92%) / Λάππας 1, Ντονάς 2, Ψάρρας 1

Βαθμολογία 6ου ομίλου (σε 3 αγώνες)
1. Ντινάμο Μόσχας 6-3 5
2. Τιρόλ Ίνσμπρουκ 5-4 4
3. Κνακ Ρούζελαρ 7-7 4
4. Παναθηναϊκός 5-9 2

* Ντινάμο Μόσχας και Τιρόλ Ίνσμπρουκ έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.
Αναδημοσίευση από sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...