Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΣΑΝ ΟΥΛΟΥ - ΕΑ ΠΑΤΡΑΣ 1-3


Αν και η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ στη συνέχεια αντέδρασε και με τον Βραζιλιάνο Ντορνέλας να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση, νίκησε εκτός έδρας, με 3-1 (22-25, 26-24, 25-21, 25-19) την Σαν Ούλου, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της γ΄ φάσης του Challenge Cup και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Με τέτοια ταλαιπωρία από το ταξίδι, ήταν λογικό να είμαστε κουρασμένοι στο ξεκίνημα αγώνα αλλά στη συνέχεια σοβαρευτήκαμε, δεν κάναμε εύκολα λάθος , ήμασταν αποτελεσματικοί και πήραμε τη νίκη. Σήμερα κάναμε μόνο το πρώτο βήμα, ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και στην ρεβάνς θα κυνηγήσουμε τη νίκη για να σφραγίσουμε τη πρόκριση».

ΕΑΠ ΛΟΥΞ (Χριστόπουλος): Ντείβινσον 14, Μαντέκας 4, Σουλτανόπουλος 6, Σικέιρα 11, Κουρνέτας 1, Ντορνέλας 27 (φωτό), λίμπερο ο Στεφάνου με 75%, (Ροντρίγκο 5, Ασπιώτης 2, Παπαδόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...