Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: '' ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ''

Αναδημοσιεύουμε από το athlisi.com, δηλώσεις του προπονητή μας του αντρικού τμήματος κ. Β. Ξεροβάσιλα, σχετικά με την πορεία του τμήματος στο φετινό πρωτάθλημα.
''Η πρόσφατη επιτυχία του Δ.Α.Σ Δραπετσώνας με 3-0 σετ επί των Ελληνικών Ναυπηγείων, στο γυμναστήριο του Χαϊδαρίου, την περασμένη Δευτέρα, δεν ήταν αρκετή για να διαφοροποιήσει την άποψη του προπονητή των νικητών, Βασίλη Ξεροβάσιλα, για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του!
Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε, προ ημερών, στην «ΑΘΛΗΣΗ», πως το συγκρότημα του παρουσιάζει δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα και πως ελπίζει στην, σταδιακή, βελτίωση της απόδοση του στο εγγύς μέλλον.
«Στο ματς με αντίπαλο τα Ελληνικά Ναυπηγεία, η ομάδα μου κέρδισε σχετικά εύκολα τον αντίπαλο του! Με εξαίρεση το πρώτο σετ, το συγκρότημα μου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και νίκησε με 3-0 σετ. Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να χαμηλώσουμε τους τόνους, γιατί το συγκρότημα μας πάσχει από εμπειρία! Οι παίκτες μας είναι αρκετά νεαροί, θα πρέπει να χαρούν το άθλημα, να μην έχουν άγχος για την άνοδο στη Β’ Εθνική και παράλληλα να προσπαθούν, συνεχώς, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Ξέρετε, έχω παρατηρήσει πως ο Δ.Α.Σ Δραπετσώνας παρουσιάζει δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα! Όταν παίζει με ομάδες της Β’ Εθνικής, οι οποίες, μάλιστα, προσπαθούν να πρωταγωνιστήσουν αγωνίζεται καλύτερα απ’ ότι όταν κοντράρεται με τμήματα χαμηλότερων κατηγοριών! Δυστυχώς, όμως, δεν έχουμε όλα τα στοιχεία μιας ομάδας! Δε διαθέτουμε αμυντική τακτική, ούτε επιθετική τακτική! Οι παίκτες μου δεν έχουν μάθει να υπερασπίζονται τους χώρους ευθύνης τους και αυτό οφείλεται σε δύο λόγους Ο ένας αφορά το πολύ νεαρό της ηλικίας τους, ο άλλος τις μειωμένες υποχρεώσεις που είχαν οι συγκεκριμένοι βολεϊμπολίστες στο παρελθόν σε σύγκριση με τις τωρινές, αφού δεν είχαν βιώσει τη διαδικασία του πρωταθλητισμού. Γι’ αυτό, χρειαζόμαστε χρόνο προσαρμογής ώστε να… δέσουμε ως ομάδα!», ήταν τα λόγια του Βασίλη Ξεροβάσιλα, προ ημερών, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ»!
Ενοχλήσεις ο Νίκος Συμεωνίδης!
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της παλιάς δόξας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, είναι ο Τελαμών, τον οποίο θα αντιμετωπίσει το εν λόγω τμήμα την προσεχή Δευτέρα, εντός έδρας. Στο συγκεκριμένο ματς, ο κ. Ξεροβάσιλας μπορεί να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον ακραίο, Συμεωνίδη, ο οποίος υπέστη τράβηγμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα του συγκροτήματος με αντίπαλο την Ευρυάλη, με συνέπεια να έχει απουσιάσει από ορισμένες προπονήσεις της ομάδας.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...