Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ FUN CLUB ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ


Η Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, ανακοινώνει τη δημιουργία του FUN CLUB, το οποίο έχει σκοπό να ενώσει όλους εμάς που αγαπάμε το βόλει της πόλης μας, δημιουργώντας παράλληλα κέρδη οικονομικά και όχι μόνο σε όλους μας.
Συγκεκριμένα, η φιλοσοφία του FUN CLUB, είναι η εξής:
Το κάθε μέλος που θα προμηθευτεί την ειδική ταυτότητα - τύπου πιστωτικής κάρτας - θα έχει τα εξής δικαιώματα:
1. Έκπτωση σε επιλεγμένα καταστήματα της πόλης μας και των γύρω δήμων. Η έκπτωση θα ποικίλει από κατάστημα σε κατάστημα.
2. Συμμετοχή σε κληρώσεις κάθε μήνα, με κέρδος μία επίσημη εμφάνιση της αντρικής ή της γυναικείας μας ομάδας και άλλα δώρα, από τους χορηγούς και υποστηρικτές μας.
Τα καταστήματα φροντίζουμε να είναι πρώτης ανάγκης και ειδικότερα καταστήματα τροφίμων. Έτσι με τον τρόπο αυτό, τα μέλη θα ωφεληθούν σημαντικά κάνοντας τις αγορές τους και κερδίζοντας σημαντικές εκπτώσεις, αποσβένοντας ίσως με την πρώτη αγορά το ποσό αγοράς της κάρτας μέλους του FUN CLUB, η οποία κοστίζει 20€ το εξάμηνο.
Ήδη τα πρώτα καταστήματα έχουν υπογράψει τη σύμβαση συνεργασίας μας και την επόμενη βδομάδα θα ανακοινωθούν τα πρώτα εξ αυτών.
Όσοι θέλουν να προμηθευτούν την κάρτα μέλους, μπορούν να το κάνουν με σχόλιο κάτω απ΄ αυτήν την ανάρτηση ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο esoda@drapetsona.gr ή george.kogkalidis@yahoo.gr ή τηλεφωνικά στα 2104082675 - 6944699991 - 6945933950. Το ίδιο ισχύει και για όσους καταστηματάρχες θέλουν να μετάσχουν στην ειδική λίστα.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ για την προσπαθεια.Καλη επιτυχια.Θελω να προμηθευτω την κάρτα μέλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...