Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ / ΜΑΜΑΗΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ BEACH VOLLEY AROUND THΕ WORLD


Η τρίτη και τελευταία μέρα του τουρνούα Beach Volley Around the World ολοκληρώθηκε σήμερα με τα νοκ- άουτ παιχνίδια και τις απονομές για τους νικητές.

«Ένα πολύ ωραίο τουρνουά τελείωσε. Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Συγχαρητήρια στους αθλητές και στο Beach Volley Around the World», δήλωσε η Έφη Σφυρή στο beachvolleynews.

Στις γυναίκες το χρυσό μετάλλιο του τουρνουά κατέκτησαν η Αθηνά Δηλαβέρη και η Κατερίνα Νικολαΐδου μετά από έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρον τελικό κόντρα στις Νίνα Κατερίνη και Μαρία Παπαδάκη. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Ντίντα Νάστου και Νίκη Γκώτση.

Αναλυτικά η πρώτη τριάδα του τουρνουά στις γυναίκες:

1η θέση Αθηνά Δηλαβέρη – Κατερίνα Νικολαΐδου
2η θέση Νίνα Κατερίνη – Μαρία Παπαδάκη
3η θέση Ντίντα Νάστου – Νίκη Γκώτση

Στους άντρες, ο Γιάννης Μαμάης και ο Κώστας Κογκαλίδης έφτασαν στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου πιάνοντας πολύ υψηλή απόδοση τη δεύτερη μέρα των αγώνων. Βρισκόμενοι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση οι Μαμάης και Κογκαλίδης έφτασαν μέχρι τον τελικό του τουρνουά όπου και επικράτησαν στο tie break των Γιώργο Γιάτση και Δημήτρη Νιώπα , σ’ έναν αγώνα που καθήλωσε όλους τους παρευρισκόμενους. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αδερφοί Τσαλικιάν.

Οι πρωταγωνιστές του τελικού μίλησαν στο beachvolleynews.

«Μετά τα παιχνίδια της πρώτης μέρας όπου δεν είχαμε και πολύ καλή απόδοση καθώς ήταν το πρώτο τουρνουά για μας φέτος, δεν περιμέναμε ότι θα φτάσουμε τόσο ψηλά. Ήταν έκπληξη για μας. Ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρώτο Master που θα γίνει στην Αίγινα», δήλωσε ο Γιάννης Μαμάης.

Ο Κώστας Κογκαλίδης με τη σειρά του είπε: «Στόχος μας γι’ αυτό το τουρνουά ήταν η οχτάδα και η προπόνηση μας ενόψει των φετινών Masters που είναι κι ο μεγάλος μας στόχος, αρχής γενομένης από την Αίγινα. Σήμερα μας βγήκαν τα παιχνίδια και φτάσαμε μέχρι την κατάκτηση του χρυσού. Σιγά σιγά αρχίζουμε και βρίσκουμε αυτοματισμούς.»

Αναλυτικά η πρώτη τριάδα του τουρνουά στους άντρες.

1η θέση Γιάννης Μαμάης – Κώστας Κογκαλίδης
2η θέση Γιώργος Γιάτσης - Δημήτρης Νιώπας
3η θέση Ατάμ Τσαλικιάν – Μιράμ Τσαλικιάν


«Άλλο ένα τουρνουά τελείωσε. Είναι πολύ ευχάριστο που είχε αρκετό κόσμο εδώ. Ο κόσμος σιγά σιγά ζεσταίνεται κι ετοιμάζεται για τα φετινά Masters. Περιμένουμε να διατηρηθεί το επίπεδο υψηλό και να έρθουν και καινούρια παιδιά στο beach volley. Αυτό θα μπορέσει να γίνει μόνο με τις επιτυχίες των μεγάλων και τα πετυχημένα τουρνουά. Εύχομαι καλή επιτυχία σ’ αυτήν την καλοκαιρινή σεζόν και θα προσπαθήσω να παρακολουθήσω όσα περισσότερα τουρνουά μπορώ», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Μελισσουργός στο beachvolleynews.

Επόμενος σταθμός για το BVAW το Ζελ Αμ Σι της Αυστρίας.
Αναδημοσίευση από beachvolleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...