Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Α- ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 3-0 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Κάτια ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ
Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα για το Α΄ τμήμα των κορασίδων μας, σε εντός έδρας αγώνα με 3-0 (25-17, 25-22, 25-21) επί του Άρη Αμφιάλης.
Ο αγώνας, είχε πολλές ιδιαιτερότητες καθώς η ομάδα μας ουσιαστικά αγωνίστηκε χωρίς ιδιαίτερη προπόνηση, λόγω του προβλήματος έλλειψης προπονητή τις τελευταίες ημέρες, ήταν ασύνδετη, αλλά η αγωνιστικότητα και το πάθος των αθλητριών υπερκέρασαν τα προβλήματα και έτσι έστω και με λίγο άγχος κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.
Όσον αφορά την προπονητική καθοδήγηση στο χθεσινό αγώνα, αυτή την ανέλαβε ο προπονητής του αντρικού κ. Γιάννης Πλήθης, ο οποίος προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση όσο καλύτερα μπορούσε, δεδομένου ότι τα κορίτσια τα γνώριζε ελάχιστα. Και για την προσφορά του αυτή, τον ευχαριστούμε.  
Όλα αυτά τα προβλήματα, όμως τέλειωσαν και τώρα με τον ερχομό του κ. Κόβαζιτς, η ομάδα θα βρει το ρυθμό της και δεδομένου ότι το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει δραστηριότητα θα μας δοθεί ο χρόνος, ώστε να παρουσιαστούμε σε καλύτερη κατάσταση στον επόμενο αγώνα.
Η ομάδα του Άρη, σύμφωνα με όσα ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια, δεν είχε πολλές ομοιότητες και σαφώς φέτος δείχνουν ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο. Φαίνεται ότι σιγά σιγά αποδίδει καρπούς η δουλειά της κας. Ευθυμιάδου.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μενεσλή και Κουβέλη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Αμοιρίδου, Πόποβα, Χόρτη, Λιόλιου, Χίου, Σαλτουρίδου, Κακαγή (λ), Σιμιτζή, Αργυροπούλου, Αθανασάκη.
ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ: (Ευθυμιάδου) Γρηγοράτου, Πλειώνη, Καλογήρου Ι., Καλογήρου Α., Λαδοπούλου, Κατρή (αρχ. 6άδα), Κασμά.
Στον άλλο αγώνα του όμιλου μας: ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΜΙΛΩΝΑΣ 0-3
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ 06-00 04
2. ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ 03-03 03
------------------------------------------
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 03-00 02
4. ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 00-06 02
5. ΑΕ ΡΕΝΤΗ 00-03 01 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...