Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ

Μονομαχία στο φιλέ μεταξύ Αρβανίτη και Φλοριάν
Με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια τους η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη στο Γκραν Σλαμ της Ταϋλάνδης, που αποτελεί τον τελευταίο σταθμό του Παγκοσμίου σιρκουί για τη φετινή σεζόν. Βρίσκονται στον 3ο γύρο της διοργάνωσης, όπου την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 7 το πρωί ώρα Ελλάδας παίζουν με τις Ρωσίδες Ουκόλοβα / Κρομυγιάκοβα (Νο 3) και με νίκη προκρίνονται στον 4ο γύρο. Ακόμα και με ήττα πάντως συνεχίζουν στην διοργάνωση από το ταμπλό των ηττημένων.

Στον πρώτο γύρο το Ελληνικό δίδυμο απέναντι στις Ισπανίδες Φλοριάν / Μάτβεβα (Νο 27) επικράτησε με 2-0 (21-17, 21-19) σε 36 λεπτά. Στην συνέχεια απέναντι στις Αμερικανίδες Ρος / Χιουτζ (Νο 22) δυσκολεύτηκε μόλις για ένα σετ, επικρατώντας με 2-0 (21-14, 24-22) σε 39 αγωνιστικά λεπτά.


Έτσι η Βίκυ και η Μαρία συνεχίζουν στην διοργάνωση και σίγουρα θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή σεζόν.
beachvolleynews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...