Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΙΛΙΟ

Σήμερα για την 4η αγωνιστική, έχει προγραμματιστεί ο αγώνας Δραπετσώνα - Ίλιο για το Εθνικό Περιφερειακό πρωτάθλημα γυναικών.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο ΄΄Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'' Ηρακλέους & Σωκράτους και θα ξεκινήσει στις 21:45. Ο αγώνας θεωρείται ως πολύ δύσκολος, γιατί η μέχρι τώρα πορεία και των δύο συλλόγων, έχει δείξει ότι αυτές και άλλες 2-3 θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2.
Μετά την επιτυχημένη διαδικασία στον πρώτο αγώνα, της διάθεσης εισιτηρίων, το μέτρο αυτό θα συνεχιστεί και σήμερα, αλλά με αυξημένα δώρα για τους θεατές που θα πληρώσουν εισιτήριο.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις τιμές εισιτηρίων των 2€, 5€ και 10€.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων των 5€, θα έχουν τη δυνατότητα το απόκομμα του εισιτήριου τους να το εξαργυρώσουν με δωρεάν καφέ στο ''ΑΠΡΟΟΠΤΟ'' ή να τύχουν ισόποσης έκπτωσης στο λογαριασμό που θα καταναλώσουν στο οινοεστιατόριο ''ΑΘΗΝΑ'' - Καπετανίδου 71 στη Δραπετσώνα ή την ίδια ισόποση έκπτωση στο μεζεδοπωλείο ''Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ'', Αγ. Παντελεήμονα & Ν. Καζαντζάκη στη Δραπετσώνα.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων των 10€,  θα έχουν τη δυνατότητα το απόκομμα του εισιτήριου τους να το εξαργυρώσουν με δωρεάν ποτό στο ''ΑΠΡΟΟΠΤΟ'' ή να τύχουν ισόποσης έκπτωσης στο λογαριασμό που θα καταναλώσουν στο οινοεστιατόριο ''ΑΘΗΝΑ'' - Καπετανίδου 71 στη Δραπετσώνα ή την ίδια ισόποση έκπτωση στο μεζεδοπωλείο ''Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ'', Αγ. Παντελεήμονα & Ν. Καζαντζάκη στη Δραπετσώνα.
Υπενθυμίζεται, ότι όλοι οι αθλητές - ριες του τμήματος, έχουν δωρεάν είσοδο, όπως και τα παιδιά μέχρι 16 χρονών. 
Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η διάθεση των καρτών διαρκείας του συλλόγου μας, οι οποίες είναι ενιαίες για το γυναικείο και αντρικό τμήμα, κοστίζουν 20€ και οι κάτοχοι με την επίδειξη τους, έχουν έκπτωση 15% στο λογαριασμό τους  στο σουβλατζίδικο ''ΚΡΕΤΑΣ'' Αγ. Δημητρίου 34-38 στη Δραπετσώνα.
 Σας περιμένουμε λοιπόν και για την ενίσχυση της ομάδας μας, αλλά και για να τύχετε των ανάλογων εκπτωτικών προνομίων που θα σας παρασχεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...