Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΡΙΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ

Αύριο Τετάρτη στις 21:45 στο κλειστό γυμναστήριο ΄΄Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'' το γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας για τη 2η αγωνιστική του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος, φιλοξενεί την πολύ δυνατή ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης.
Αναμένεται ένας αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον, λόγω του γεγονότος, ότι η φίλη αντίπαλη ομάδα προβάλει ως ένα από τα δυνατά φαβορί του πρωταθλήματος. Μπορεί ο νόμος του αθλητισμού να λέει ότι ομάδα που υποβιβάζεται, δύσκολα βρίσκει τις δυνάμεις να ανασυγκροτηθεί και να διεκδικήσει την επάνοδο της στην κατηγορία από την οποία υποβιβάστηκε, αυτό θεωρούμε όμως ότι δεν αφορά την αυριανή αντίπαλο μας, η οποία με τον πολύ καλό προπονητή Μανώλη Αποστολογιωργάκη, σίγουρα θα παίξει σπουδαίο ρόλο στις κορυφές του βαθμολογικού πίνακα. Μην ξεχνάμε βέβαια και το δικό μας παράδειγμα, όταν ενώ είχαμε υποβιβαστεί στη Β΄ ΕΣΠΕΔΑ, επιστρέψαμε φέτος με αήττητη μάλιστα πορεία.
Η ομάδα μας θα παραταχθεί με τα γνωστά της προβλήματα, αλλά ελπίζουμε κι ευχόμαστε οι αθλήτριες μας να βγάλουν για μια ακόμα φορά τον καλό τους εαυτό.
Με την ευκαιρία της αυριανής πρεμιέρας στο γήπεδο μας, θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους μας, για τη νέα πολιτική του συλλόγου μας, όσον αφορά τον τρόπο εισόδου των φίλων και των δύο ομάδων.
Η Ε.Ο.ΠΕ., με την καθιέρωση του Περιφερειακού πρωταθλήματος, δίνει το δικαίωμα στις γηπεδούχες ομάδες στην έκδοση εισιτηρίου εισόδου. Σας ενημερώνουμε λοιπόν, ότι από αύριο και για κάθε εντός έδρας αγώνα του γυναικείου τμήματος θα υπάρχουν εισιτήρια με τρεις διαφορετικές τιμές, των 2, 5 και 10€. Κάθε εισιτήριο, όμως κρύβει και δώρο για τους κάτοχους εκτός από αυτά - προσωρινά - των 2€. Συγκεκριμένα κάθε εισιτήριο των 5€ αντιστοιχεί σε ένα καφέ στο εκ των νέων χορηγών των τμημάτων μας ''ΑΠΡΟΟΠΤΟ'', ενώ σε κάθε εισιτήριο των 10€, αντιστοιχεί ένα ποτό στο ''ΑΠΡΟΟΠΤΟ''. 
Εναλλακτικά, θυμίζουμε ότι συνεχίζουμε και διαθέτουμε τις ενιαίες κάρτες διάρκειας για το αντρικό στην Α2 και το γυναικείο στο Περιφερειακό, στην τιμή των 20€.
Αθλητές του συλλόγου μας, έχουν ελεύθερη είσοδο, όπως και τα παιδιά μέχρι 16 χρόνων.
Αυτά προς ενημέρωση σας, ελπίζοντας για μια ακόμα φορά στη μαζική προσέλευση και τη χαρά της νίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...