Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Πρεμιέρα σήμερα για την ομάδα μας, στο παρθενικό ταξίδι σε Εθνικές Κατηγορίες, με εκτός έδρας αγώνα στη Μεταμόρφωση, όπου ηττηθήκαμε από την ομώνυμη ομάδα με 3-0 (27-25, 25-17, 25-14).
Νίκος ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ
Η ομάδα μας, μπήκε στον αγώνα αποφασισμένη και χωρίς άγχος και στο 1ο σετ, έπαιξε καταπληκτικό βόλεϊ, αναγκάζοντας τη Μεταμόρφωση να ακολουθεί το σκορ σε απόσταση 4 πόντων. Αιφνιδιάσαμε την αντίπαλη ομάδα, η οποία φέτος έχει υψηλότατες φιλοδοξίες και ίσως όχι άδικα. Όλη η ομάδα, λειτούργησε άψογα και λίγο ήθελε για να προηγηθούμε στο σκορ. Όμως η εμπειρία των αθλητών της Μεταμόρφωσης, λειτούργησε, ισοφάρισαν στο 19, πέρασαν μπροστά με 20-19 και από κει και πέρα, το σετ πήγε πόντο - πόντο, έχοντας ευκαιρίες να το τελειώσουμε, αλλά στα κρίσιμα σημεία, μας έλειψε η υπομονή.
Ο τρόπος που χάθηκε το 1ο σετ, οδήγησε τους αθλητές μας σε απογοήτευση οι οποίοι, στα επόμενα δύο σετ, δε μπόρεσαν να φτάσουν σε ικανοποιητική απόδοση και σε συνδυασμό με την άνοδο της Μεταμόρφωσης, τα σετ έληξαν με τη διαφορά αυτή.
Πάντως, οι αθλητές μας έδειξαν ότι μόνο το σάκο του μποξ, δε θα αποτελέσουν φέτος και θα διεκδικήσουν με σοβαρή προοπτική τη σωτηρία μας, που είναι ο αποκλειστικός μας στόχος.
'Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Νικολόπουλου και Μάλφα. Πεντακάθαρο και με ωραία γράμματα το φύλλο αγώνα από την κα. Κυργιαλάνη.
ΑΣΠ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: (Αλεξανδρόπουλος, Ζαρκάδας) Καρακίτσος, Αλεξόπουλος, Μίχας, Λένας, Αργυρακάκης, Χελιώτης, Παλαιολόγος (λ), Παναγόπουλος (λ), Καραγιώργος, Καλύνης, Μαργαρίτης.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Αγγέλου, Στρατηγός, Τσικάτος, Τραπεζοντίδης, Κογκαλίδης, Βογιατζίδης (λ), Νασκιντασβίλι, Τζαννετουλάκος, Ιατρόπουλος, Χριστόπουλος, Καλαιτσίδης.  

2 σχόλια:

  1. με ωραία γράμματα ? χμμμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε πόσο κακοπροαίρετοι υπάρχουν . Πες μου σε παρακαλώ "άγνωστες" τι σε ενόχλησε ?? ασχολησε με κάτι το οποίο αξίζει , και το ξέρεις καλά όπως όλοι μας .

      Διαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...