Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

H Ειρήνη ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ, με τον αδελφό της Μενέλαο
Νικηφόρα πρεμιέρα για το γυναικείο μας συγκρότημα, χθες στην 1η αγωνιστική του Β΄ ομίλου του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αίολο Ταύρος με 0-3 (17-25, 10-25, 20-25).
Η ομάδα μας έπαιξε καλό βόλεϊ και αναδείχτηκε δίκαια νικήτρια του αγώνα, επί μιας ομάδας που μας εξέπληξε με την απόδοση της και αν παραμείνει σταθερή στην απόδοση αυτή, η σωτηρία της θα επιτευχθεί με ευκολία.
Στο 1ο σετ, οι γηπεδούχοι μπήκαν με ορμή και κατάφεραν να προηγηθούν με σημαντική διαφορά, όμως οι αθλήτριες μας σύντομα, επέβαλαν το ρυθμό τους και έφτασαν στην κατάκτηση του, εύκολα.
Στο 2ο σετ, μπήκαμε αποφασιστικά μη θέλοντας να δώσουμε δικαιώματα στον Αίολο, πήραμε με το ξεκίνημα μεγάλη διαφορά, φτάνοντας πολύ εύκολα στο 0-2.
Το 3ο σετ, ήταν μια αρχική φωτοτυπία του 1ου, όμως η διαφορά υπέρ του Αίολου κράτησε παραπάνω και μετά το 19-13, χρειάστηκε μια τεράστια αντεπίθεση από την ομάδα μας, η οποία με σερί 12-1, έφτασε στο 0-3.
Συμπερασματικά, μείναμε ικανοποιημένοι από την απόδοση και τις αντιδράσεις της ομάδας μας, σ΄ αυτήν την 1η αγωνιστική, σ΄ αυτό το τεράστιο πρωτάθλημα των 30 αγωνιστικών, στο οποίο θα επικρατήσουν οι ομάδες οι οποίες θα έχουν διάρκεια στην απόδοση τους, σταθερή πορεία και βάθος πάγκου.
Και όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, κύπελου και της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, προβλέπεται  το πιο αμφίρροπο κι απρόβλεπτο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, όπως έγραψε και ένας βαθύς γνώστης του πρωταθλήματος, με τουλάχιστον 10 ομάδες να προβάλουν ως διεκδικητές του.
Για να επανέλθουμε στο χθεσινό αγώνα, η διαιτησία της κας. Μεταξά και του κ. Παπαχατζή, ήταν άριστη. Όσον αφορά την κα. Μεταξά, νομίζουμε ότι πια, έχει αποκτήσει τα φόντα για πιο ψηλά. Ολοκάθαρο, ευανάγνωστο και χωρίς λάθη το φύλλο αγώνα, από την κα. Θεοδωρίδου.
ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ: (Καρατζάς) Παπαδοπούλου Α., Μαστρογιαννοπούλου, Παπαδοπούλου Ε., Μουράτογλου, Μπιτσάκου, Κρασσά, Ναντωνανάκη (λ), Γιοβάνοβιτς (λ), Βαλέντη, Αντωνιάδη, Δελαγά.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Σαραντίτης) Κοκκινάκη, Γκουντιμένκο, Καραγιαννίδου, Πατσιαβούδη, Ορνιθοπούλου, Ρασίμι, Βλάχου (λ), Πέρρα (λ), Παπαδάκη, Κατραμάδου, Στρατίκη.
 
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 3-0 
ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ 3-0
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 3-1
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ 3-2
ΙΛΙΟ - ΕΥΡΥΑΛΗ 3-0
ΜΙΛΩΝΑΣ - ΡΕΝΤΗΣ 1-3
ΠΗΓΑΣΟΣ - ΙΡΙΔΑ 1-3   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...