Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

The Burger Project στον Ελληνικό Κόσμο: Μαμά θα κάνω μπάντα - Μια μουσική δράση για παιδιά

 
Οι Burger Project ανεβαίνουν στη σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΝ» του «Ελληνικού Κόσμου» για να παρουσιάσουν το «Μαμά, θα κάνω μπάντα», μια διαδραστική, μουσική, εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας! 
Τις Kυριακές του Νοεμβρίου, στις 16:30!

Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project στήνουν μια μοναδική περφόρμανς για παιδιά, με στόχο να μπολιάσουν τους μικρούς μας φίλους με τον ιό της μουσικής, να τους μεταδώσουν τη μαγεία του ρυθμού αλλά και να τους διασκεδάσουν!

Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που θα φέρουν τα παιδιά κοντά στη μουσική και θα διεγείρουν τη φαντασία τους.

Tα παιδιά θα συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλα μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ θα ανέβουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός θα ξεσηκώσουν  τη διάθεση διασφαλίζοντας ότι θα περάσουν όλοι καλά!  

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με σημαντική εμπειρία στη μουσική αγωγή των παιδιών, οι Burger Project παρουσιάζουν στον «Ελληνικό Κόσμο» το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» προετοιμάζοντας τους μουσικούς του αύριο!
 
Ηλικία: από 2 έως 102!
Διατίθεται δωρεάν υπόγειος χώρος στάθμευσης

Info

Τοποθεσία «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος
Ημερομηνία Κυριακές 4, 11, 18, 25 Νοεμβρίου 2012. Ώρα έναρξης: 16:30. Διάρκεια: 80 λεπτά
Πληροφορίες Τηλ.: 212 254 0000
Τιμές εισιτηρίων 10 ευρώ  παιδιά – 5 ευρώ ενήλικες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...