Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Αναστάς ΓΚΑΙΝΤΑΣΟΒ
Δυστυχώς ένα ονειρικό Σαββατοκύριακο δεν είχε την ευτυχή κατάληξη που θέλαμε και προσδοκούσαμε. Μετά τις 6 νίκες που πέτυχαν τα αναπτυξιακά μας τμήματα στους 6 αγώνες που είχαν δώσει μέχρι την Κυριακή το βράδι, ήρθε η ήττα του αντρικού μας τμήματος στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ με 3-0 (25-22, 25-17, 25-22), για να μας χαλάσει τη διάθεση και να βυθιστούμε στον προβληματισμό.
Και η στενοχώρια δεν ήταν τόσο για την ήττα, αλλά περισσότερο για την απόδοση της ομάδας μας, η οποία μετά το διάλλειμμα της πολύ καλής εμφάνισης με τα Χανιά, επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις της.
Στο 1ο σετ, δεν έδειχνε η ομάδα μας ότι θα είχε άσχημη εμφάνιση. Μπήκε στον αγώνα και μέχρι το 12-14, είχε σχετικά καλή απόδοση και κτυπούσε τον αγώνα. Στο σημείο αυτό όμως, τρία συνεχόμενα λάθη επέτρεψαν στον Εθνικό, να προηγηθεί και να διατηρήσει την πρωτοπορία μέχρι το τέλος.
Στο 2ο σετ, η ομάδα μας είχε πολύ κακή απόδοση και ο Εθνικός, χωρίς κόπο πήρε διαφορές με 11-6, 19-9, για να κάνει εύκολα το 2-0.
Το 3ο σετ, μέχρι το 22-14, ήταν πανομοιότυπο του 2ου. Όμως η ομάδα μας, στο σημείο αυτό, αντέδρασε και με αντεπίθεση μείωσε μέχρι το 23-22, με σερί 1-8. Όμως και πάλι με λάθος σέρβις, δεν αποφύγαμε την ήττα.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μαρκάτη και Σταρίδα.
ΕΘΝΙΚΟΣ: (Κλαρούδας) Ξυλούρης, Δημητρίου, Τραπεζουντίδης, Λαμπρινός, Μανιάτης, Μαμάης, Αδαμόπουλος (λ), Μήτσης, Μαυρουδής, Γκανιάς, Μπερμπερίδης.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης - Σκαρτάδος) Μαρμαρινός, Μαλαματίνας, Στρατηγός, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Παπαθανασίου, Ρούσσος (λ), Τζαννετουλάκος, Φελερής, Δεληπρίμης, Γκαιντάσοβ.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...